Te cunosc de undeva! – sezonul 18 pe Antena 1
Postul de televiziune Antena 1 a anuntat informatii despre cele 8 perechi care se vor transforma in sezonul cu numarul 18 al emisiunii Te cunosc de undeva!. Sezonul de maturitate al emisiunii Te cunosc de undeva! va incepe din 10 septembrie, de la ora 20, pe Antena 1.

Emisiunea va fi prezentata tot de Alina Puscas si Pepe. Componenta juriului va fi aceeasi: Ozana Barabancea, Aurelian Temisan, Andreea Balan si Cristi Iacob. Iata care sunt cele 8 cupluri care au acceptat sa se transforme (din vechiul sezon o singura pereche a ramas).

Cuplul Emi si Cuza, cei care au castigat sezonul trecut, au acceptat sa participe si in acest sezon la emisiunea de transformari Te cunosc de undeva!. Emi si Cuza au declarat ca va fi greu sa castige si sezonul 18 pentru ca juriul ii va taxa mai aspru, insa ei vin la aceasta emisiune pentru a se distra.

Connect-R si Shift vor participa si ei la aceasta emisiune. Cei doi au participat tot ca parteneri la emisiunea Asia Express. Connect-R a mai participat si in trecut la Te cunosc de undeva!. Feli si Nicolai Tand vor participa impreuna la aceasta emisiune. Feli a mai participat la Te cunosc de undeva! in sezonul cu numarul 9, atunci a evoluat singura. Nicolai Tand este bucatarul de la emisiunea Neata, cu Razvan si Dani, insa acesta nu a mai participat la emisiuni de acest fel.

Te cunosc de undeva! – sezonul 18 pe Antena 1

Liviu Teodorescu si Ioana Anuta (Jo). Liviu Teodorescu a mai participat la Te cunosc de undeva! insa pentru Jo este prima participare.
Emilian si WRS sunt o pereche noua care nu a mai participat la nicio emisiune impreuna. Rona Hartner si Johny Romano sunt un alt cuplu ce nu aumai participat impreuna la nicio emisiune TV.

Eliza si Cosmin Natanticu sunt sot si sotie si sunt la a 2-a emisiune la care participa impreuna ca parteneri. Ei au participat si la Asia Express.
Ultima echipa este formata din Sore si Emma de la Zu.

Te cunosc de undeva! se poate urmari atat pe Antena 1 cat si pe aplicatia de streaming Antena Play. Antena 1 se afla in grilele tuturor operatorilor de cablu si iptv din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.