Doctor Who / Time se vad la BBC First
Cel mai nou canal de televiziune britanic dedicat serialelor britanice lansat in Romania, BBC First HD, vine la inceput de an cu seriale in premiera pentru piata media din tara noastra. In acest material vom detalia cele mai interesante seriale difuzate de BBC First in luna ianuarie.

Dracula (2020) – din 8 ianuarie, in fiecare duminica, de la ora 22. Miniserialul Dracula este facut dupa romanul cu acelasi nume scris de Bram Stoker. Miniseria este produsa de cei care au realizat si serialul Sherlock. Dracula este cel mai atragator personaj negativ.

In acest serial, contele Dracula este prezentat intr-o noua lumina. Actiunea serialului se petrece in Transilvania anului 1897. Dracula duce o lupta impotriva Londrei Victoriene. In rolul lui Dracula il vom vedea pe actorul Claes Bang. Dracula are 3 episoade iar durata medie a fiecarui episod este de o ora si 10 minute. Pe IMDb a primit nota 6,8.

Doctor Who (2005) – 11 ianuarie, de la ora 18. Doctor Who (Jodie Whittaker) este amuzant si curajos. Protagonistul calatoreste cu 3 prieteni si nava sa spatiala Tardis prin spatiu si timp pentru a salva lumea de un vanator extraterestru care vaneaza oameni.

Doctor Who / Time se vad la BBC First

Varianta din 2005 a serialului Doctor Who s-a bucurat de un real succes, in special ultimele sezoane in care personajul principal este interpretat de o femeie. Doctor Who este un serial SF plin de aventura si eroism. Serialul a primit pe IMDb nota 8,6. BBC First va difuza pentru inceput in luna ianuarie primele 10 episoade.

Guilt (2019) – 20 ianuarie, de la ora 22:30. Max McCall (Mark Bonnar) hotaraste sa isi asume vina in totalitate pentru o crima pe care a comis-o alaturi de fratele sau Jake (Jamie Sives). Dupa ce sta cativa ani dupa gratii, viata lui Max se complica mai rau. Proaspat eliberat, Max afla ca sotia sa a divortat de el iar soarta lui intra pe mainile unui politist sub acoperire. Serialul Guilt a obtinut pe IMDb nota 7,3.

Time (2021) – 26 ianuarie, ora 22:30. Mark Cobden (Sean Bean) este in aparenta un sot si un tata bun insa, cum aparentele inseala, Mark este de fapt un om crud care ucide un om nevinovat. El este condamnat la 4 ani de inchisoare. In penitenciar, Mark este torturat de constiinta, avand zilnic cosmaruri cu victima sa. Serialul Time a obtinut pe IMDb nota 8,2, primul sezon are 3 episoade iar durata unui episod este de 59 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII