Oferta Digi avans 0 Huawei si Motorola
Digi (RCS & RDS) a lansat la inceputul lunii iulie o noua „oferta” de vara (daca o putem numi asa) prin care ofera telefoane mobile din gama Huawei P40 (P40 Lite, P40 Lite 5G, P40 Pro) si Motorola (G8 Power Lite si G8 Power) cu avans 0 sau la preturi avantajoase.

Desi aceste conditii sunt prezentate ca o oferta disponibila doar in perioada 1 iulie – 31 iulie 2020, conditiile valabile pentru telefoanele Huawei au fost oferite inca de la lansare, de la inceputul lunii iunie. Astfel, nu se observa avantaje noi in cadrul acestei oferte de vara.

Sunt promovate modelele Huawei P40 Lite, Huawei P40 Lite 5G, Huawei P40 Pro, Motorola G8 Power Lite si Motorola G8 Power, putem obtine unul dintre aceste modele portand un numar din alta retea (abonament) pe un abonament Digi:

 • Huawei P40 Lite: 0 lei avans si 24 rate lunare de 45.5 lei pe luna;
 • Huawei P40 Lite 5G: 0 lei avans si 24 rate lunare de 75 lei pe luna;
 • Huawei P40 Pro: 103 lei avans si 24 rate lunare de 166.5 lei pe luna;
 • Motorola G8 Power: 0 lei avans si 24 rate lunare de 37.5 lei pe luna;
 • Motorola G8 Power Lite: 0 lei avans si 24 rate lunare de 27 lei pe luna;

Ratele sunt bancare (Unicredit) si se platesc timp de 24 de luni. In ceea ce priveste abonamentele, putem opta pentru unul din urmatoarele abonamente Digi Mobil:

 • Digi Mobil Optim 2 (2 euro pe luna)
 • Digi Mobil Optim 3 (3 euro pe luna)
 • Digi Mobil Optim Nelimitat (3/3.5/4/5 euro pe luna, in functie de numarul de abonamente Optim Nelimitat detinute)

Oferta Digi avans 0 Huawei si Motorola

Telefoanele se pot primi exclusiv intr-un magazin Digi, spre deosebire de ultimele oferte Digi care au fost disponibile exclusiv online, pentru aceste telefoane trebuie sa ajungem intr-un punct comercial Digi.

Reamintim ca pana pe 28 iulie 2020, la activarea online a platformei Digi Online si a extraoptiunii Film Now este oferita o luna gratuita pentru optiunea Film Now.

Voi ce parere aveti despre modelele Huawei si Motorola specificate in acest articol si oferta disponibila in reteaua Digi? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

24 COMENTARII

 1. Trebuie sa portezi un abonament pentru a beneficia de aceste prețuri, altfel chiar dacă portezi cartele prepaid nu este valabila această ofertă.
  Cam asta e adevărul nespecificat

  • Care adevar nespecificat? In articol am mentionat acest lucru: „putem obtine unul dintre aceste modele portand un numar din alta retea (abonament) pe un abonament Digi
   De asemenea, atat in sediu cat si la relatii cu clientii sunt oferite aceste informatii.
   Au unele oferte cu avans 0 si pentru portarea unei cartele prepay, insa in ceea ce priveste oferta mentionata in articol trebuie intr-adevar portat un abonament.

  • Pentru a ne asigura ca semnalul in zona este cel dorit, inainte de a ne abona este recomandat sa folosim o cartela prepay in zonele de interes (valabil si pentru alti operatori, nu numai pentru Digi). Astfel, daca suntem multumiti ne putem abona, daca nu suntem multumiti, incercam o alta varianta.