Doctorul cel bun – sezonul 5 pe AXN
Postul de televiziune AXN anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro vesti bune pentru fanii serialului The Good Doctor / Doctorul cel bun (2017). Acest serial va reveni in grila postului AXN cu sezonul 5 din 7 aprilie, in fiecare joi, de la ora 21.

Serialul Doctorul cel bun spune povestea doctorului Shaun Murphy (Freddie Highmore). Shaun este un stagiar cu autism care incepe practica la sectia de chirurgie a unui spital din California. Pe parcursul sezoanelor, tanarul doctor a evoluat atat pe plan profesional dar si pe plan personal. Pe plan profesional a devenit cel mai bun chirurg iar pe plan personal si-a imbunatatit modul de comunicare cu pacientii si colegii, facandu-si prieteni si chiar o relatie.

In sezonul 4, relatia dintre Shaun si Lea (Paige Spara) a fost pusa la incercare pentru ca, cei doi puteau deveni parinti insa Lea a pierdut sarcina.

In sezonul 5, Shaun si Lea se intorc din Guatemala si vor sarbatori logodna alaturi de prieteni si familie printr-o petrecere. Insa, petrecerea le va fi stricata de Doctorul Aaron Glassman (Richard Schiff) care ii da o veste doctorului Shaun, incat Lea si Shaun sunt nevoiti sa isi amane planurile.

Mateo primeste o oferta de angajare permanenta insa trebuie sa cerceteze daca poate locui in continuare in America. In sezonul 5, va intra in distributia serialului Doctorul cel bun si actrita Rachel Bay Jones, interpretand rolul lui Salen Morrison.

Doctorul cel bun – sezonul 5 pe AXN

Salen Morison soseste la spitalul St. Bonaventure ca un pacient obisnuit care sufera de scleroza sistematica si refuza orice tip de tratament pe care medicii il propun pentru a o salva. Ulterior, doctorii spitalului Bonaventure afla ca, de fapt, Salen este proprietara cladirii in care ei isi desfasoara activitatea iar boala de scleroza a fost de fapt un test pentru a vedea cum lucreaza doctorii in acel spital.

Actorii Antonia Thomas (Claire Browne), Hill Halper (Marcus Andrews) si Will Yun Lee (Alex Park) revin in distributia serialului. Serialul Doctorul cel bun este produs de Sony Pictures si ABC Studios. Sezonul 5 are 14 episoade, fiecare episod are durata medie de 41 de minute. Nu exista informatii daca serialul va fi reinnoit cu sezonul 6 insa vom anunta daca va fi cazul. Daca ar urma sa se scoata episoade noi, probabil le vom vedea in a doua parte a acestui an.

Pe IMDb, Doctorul cel bun a obtinut nota 8,2. AXN este un post ce difuzeaza filme si seriale si se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, IPTV si DTH din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.