Familia mea perfecta – premiera Pro Gold
Telenovela marca Telemundo numita Familia mea perfecta (Mi familia perfecta – 2018) va avea premiera luna aceasta pe Pro Gold.

Rezumat telenovela Familia mea perfecta
Aceasta telenovela prezinta povestea familiei Guerrero, cinci frati care incearca sa traiasca visul american dupa moartea tatalui lor si deportarea mamei in Mexic. Familia Guerrero va trebui sa demonstreze ca sunt o familie unita pentru a putea trece peste obstacolele intampinate de familiile de imigranti din Statele Unite ale Americii.

Cei cinci frati, El Patas, Rosa, Marisol, Julian si Lili vor trai momentul dificil in care mama lor, Irma, este deportata in Mexic. Din acel moment, acestia vor trebui sa se sustina unul pe celalalt. Ei vor avea si ajutorul unei lucratoare sociale, Erika Ramirez, care se ocupa de cazul acestora si a unui antrenor de fotbal care descopera talentul lui Marisol. Prin pasiunea ei pentru sport, Marisol va mentine speranta familiei de a reusi, indiferent de obstacolele intalnite.

In aceasta productie vom vedea actori precum Jorge Luis Moreno (Scoala de domnisoare – 2007), Gala Montes (El Señor de los Cielos – 2013, Demon Inside – 2013), Mauricio Hénao (Missing – 2010, My Heart Beats for Lola Volcán – 2011), Gabriel Tarantini (100 días para enamorarnos – 2020), Laura Chimaras (Pana la ultima picatura – 2017), Karla Monroig (Inocenta furata – 2004), Ainhoa Paz, Laura Flores (In numele iubirii – 2008, O lume a fiarelor – 2006, Iubire tarzie – 2004) si altii.

Familia mea perfecta – premiera Pro Gold

Telenovela a ajuns la final, avand 69 de episoade difuzate in 2018. Pro Gold va difuza aceasta productie din 20 iulie 2021, de la ora 20:00. Aceasta este premiera telenovelei in Romania, fiind primul post TV care o difuzeaza.
Pe IMDB, Familia mea perfecta are nota 8.3 din 59 de recenzii.

Piesa rulata la inceputul fiecarui episod este Mi sueño americano a trupei Las Cafeteras.

In curand, Pro Gold va difuza o alta productie numita Familia sotului meu, despre care vom publica un articol separat. Pana atunci, nu ezitati sa va lasati parerea despre aceasta telenovela in sectiunea de comentarii de mai jos.

Update 11.12.2022: Telenovela va fi redifuzata de Acasa Gold din 18 decembrie, de la ora 11:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII