Documentare cu feline – la National Geographic Wild
In luna februarie, postul de televiziune National Geographic Wild va difuza in fiecare zi de duminica documentare cu cele mai feroce feline: lei, tigri, gheparzi, leoparzi, pisici salbatice africane sau caracali. Aceste documentare vor fi prezentate in fiecare zi de duminica, in cadrul programului Duminici cu feline.

Duminica, 5 februarie – Familia de lei, de la ora 19. In acest documentar vom vedea cum se adapteaza leii asiatici la vanatoare atunci cand acestia sunt nevoiti sa vaneze din padurile salbatice pe strazile din Sansan.

Migratia animalelor – 5 februarie, ora 20. In fiecare an milioane de animale salbatice din Africa calatoresc milioane de kilometri. Animalele salbatice urmaresc norii aducatori de ploaie.

Inamici eterni: Lei si hiene – 5 februarie, ora 21. In acest documentar vom vedea de la ce a pornit conflictul etern dintre lei si hiene.

Duminica, 12 februarie – Sri Lanka: Dinastia leopardului – ora 19. In Sri Lanka traiesc cele mai multe comunitati de leoparzi din lume. Leoparzii sunt predatori vicleni si tenace.

Tigrii salbatici ai Rusiei – de la ora 20. In acest documentar vom urmari care este viata unui tigru tanar care traieste in padurile salbatice din Siberia. Documentarul prezinta viata unui tigru tanar din padurea salbatica din Siberia, de cand pleaca de langa mama lui si pana in momentul in care isi formeaza o familie.

Traind cu felinele – ora 21. Acest documentar este realizat de familia Joubert (Dereck si Beverly). Cei doi sunt mari iubitori de animale salbatice si le urmaresc evolutia.

Duminica, 19 februarie – Cecil: destinul unui leu – ora 19. Cecil este unul dintre cei mai redutabili regi ai felinelor. El este unul dintre cei mai devotati si loiali tati si frati. Cecil a murit prematur din cauza braconajului. Aceasta este povestea extraordinara a celui mai renumit leu.

Documentare cu feline – la National Geographic Wild

Paradisuri Naturale: Tinutul leilor de munte – ora 20. Tinutul leului de munte se afla in America, pe Platoul Colorado. Platoul Colorado este printre cele mai salbatice intinderi  unde traiesc atat lei cat si coioti.

Jurnalul unui leopard adolescent – de la ora 21. Pemba este unul dintre cei mai rasfatati leoparzi. Cu toate ca acesta are varsta de 2 ani si ar trebui sa fie independent, el inca traieste alaturi de mama lui. Pemba este nevoit sa se descurce singur la vanatoare atunci cand mama lui este ranita.

Duminica, 26 februarie – Suflet felin, de la ora 19. In acest documenta,r Beverly si Dereck  Jouvert vor explora originile si conexiunile felinelor de toate marimile. Cei doi exploratori spera ca prin acest documentar oamenii vor aprecia mai mult rolul felinelor in lume.

Reginele feline – ora 20. Vom explora universul celor mai populare feline mari.
Feline mari – ora 21. Pe planeta sunt cel putin 40 de specii de feline salbatice insa doar 4 specii de feline sunt mari: leul, tigrul, leopardul si jaguarul. Urmarind acest documentar vom descoperi de ce aceste 4 specii de feline sunt introduse in categoria felinelor mari. Oare din cauza ragetului sau a coltilor? Sau poate din cauza dietei?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.