Sef sub acoperire si Las Fierbinti revin la Pro TV
Seriile Sef sub acoperire si Las Fierbinti revin cu noi episoade in grila de primavara Pro TV, alaturi de alte productii.

Las Fierbinti, cel mai cunoscut si urmarit serial romanesc revine cu noi episoade primavara aceasta. Personaje precum Celentano, Firicel, Giani si altii va asteapta cu noi episoade in cea mai cunoscuta comedie rurala, la Pro TV.

Sef sub acoperire este o serie in care sefii devin angajati cu functie de executie pentru a vedea cum se descurca in diferite situatii, lucrand cot la cot la munca de jos cu proprii angajati. Aceasta este prima emisiune de acest fel din Romania iar din primavara vom vedea sezonul al doilea.

Sef sub acoperire si Las Fierbinti revin la Pro TV
Tot din primavara vom vedea sezoane noi ale urmatoarelor productii:
Romanii au talent – sezonul 11, modificare importanta in juriul emisiunii, Alexandra Dinu il inlocuieste pe Mihai Petre. Cea mai vizionata emisiune din Romania va reveni din 5 februarie 2021.

Profu’ – sezonul al doilea. Pro TV a inceput luna aceasta redifuzarea primului sezon al acestui serial, initial a fost difuzat in fiecare sambata de la ora 20:00 insa a fost mutat din prime-time, urmand sa fie difuzat de la ora 00:30. Cel mai probabil, al doilea sezon va fi difuzat tot de la 00:30.

Imperiul Leiloral doilea sezon. Dan Sucu, Cristina Batlan, Dragos Petrescu, Bogdan Micu si Mohammad Murad vor sustine si sponsoriza cele mai bune idei de afaceri, intr-un nou sezon al emisiunii Imperiul Leilor.

Pro TV este unul dintre cele mai urmarite posturi de televiziune din Romania, este detinut de Pro TV SRL, firma care detine si alte posturi cunoscute. Reamintim ca recent, Pro Gold si Pro Cinema au inceput emisia in format HD, fiind introduse deja la Telekom, Vodafone si Orange, Digi ramanand singurul operator major care nu a introdus inca in grila aceste posturi.

Voi ce parere aveti despre emisiunile si serialele mentionate mai sus?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU