Doctor Strange in Multiversul Nebuniei pe Disney Plus
Fanii filmelor si serialelor Marvel au primit o veste exceptionala din partea platformei Disney+. Pe aceasta platforma a fost introdus cu cateva zile in urma filmul Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange in Multiversul Nebuniei (2022).

In acest film eroii isi vor infrunta versiunea rea a lor. Ei vor calatori printr-un portal si vor ajunge intr-un loc absurd si amenintator. Doctor Strange (Benedict Cumberbatch ) va face o vraja interzisa care il arunca intr-un univers paralel, unde se va infrunta cu doi dusmani ai sai, unul este Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor) iar al doilea dusman cu care se va duela este o versiune rea a sa despre care nu stie mai nimic.

In acest univers, Doctor Strange va avea ca aliat o tanara misterioasa din visele sale si alti eroi care vor sa impiedice versiunile rele ale lor sa stearga milioane de oameni din multivers. Printre cei care il vor ajuta pe Doctor Strange se numara Wong (Benedict Wong), Vrajitoarea Stacojie (Elizabeth Olsen), Doctor Christine Palmer (Rachel McAdams), Doctor Charles Xavier (Patrick Stewart) si altii.

Filmul Doctor Strange in Multiversul Nebuniei este regizat de Sam Raimi cel care a facut si filmul Grozavul si Puternicul OZ (2013). Pentru scenele groaznice din acest film, regizorul s-a inspirat din romanul horror SF cu titlul In muntii nebuniei / At the Mountains of Madness scris de H.P Lovecraft.

Doctor Strange in Multiversul Nebuniei pe Disney Plus

Doctor Strange in Multiversul Nebuniei s-a lansat in cinematografe pe 6 mai 2022. Primul film s-a lansat in 2016 si este si el disponibil pe Disney+. Filmul are o durata de 2 ore si 6 minute, pe IMDb a primit nota 7,2. Pe 8 iulie, in cinematografele din Romania se va lansa un nou film marca Marvel, este vorba de filmul Thor: Iubire si tunete (nu este exclus ca si acest film sa fie disponibil pe Disney+ la cateva zile dupa ce va fi lansat in cinema).

Platforma de streaming Disney+ pune la dispozitia abonatilor sai numeroase filme si seriale marca Marvel, printre acestea vom enumera: Captain Marvel, Gardienii Galaxiei, Omul furnica, Shang Chi: Legenda celor 10 inele, Loki, Vanda Vision, X-Men, Spider Man, Iron Man si altele. Disney+ s-a lansat in Romania pe 14 iunie 2022.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII