Documentare speciale despre situatia din Ucraina la TLC
Postul de televiziune TLC anunta ca va difuza in ziua de 4 mai o serie de documentare speciale despre refugiatii din Ucraina. Mai jos vom mentiona care sunt aceste documentare.

Ucraina: Jurnalul celor 90 de zile – 4 mai, ora 21. Acest documentar prezinta imagini filmate de catre persoanele care au fugit din calea razboiului. Yara Dufrein, David Murphey, Natalie Podiakova si Maria Lysenko isi povestesc propriile povesti de curaj si incearca sa duca o viata normala dupa cele petrecute in Ucraina.

Ucraina: Gesturi umanitare – 4 mai, ora 21:45. Invadarea armatei rusesti in Ucraina a produs un soc pe intreaga planeta, pentru populatia ucraineana aceasta invazie a produs o mare suferinta. Documentarul este realizat de jurnalista Edyta Krzesniak care a calatorit in Lublin, Polonia pentru a se intalni cu refugiatii ucraineni care au sosit in Polonia.

Jurnalista ne va face cunostinta cu doi oameni care si-au reorganizat viata si casa odata cu venirea razboiului. Olga Adamowicz si Lukasz Stoma si-au transformat casa intr-un refugiu, ei gazduind peste o suta de oameni.

Ucraina: Povesti de la granita – 4 mai, ora 22:10. In primele doua saptamani de razboi, in Polonia au trecut peste 2,5 milioane de ucraineni, cu toate acestea autoritatile din Polonia nu au facut tabere, ucrainienii preferand sa se adaposteasca in casele polonezilor. Documentarul Ucraina: Povesti de la granita spune trei povesti de ajutoare petrecute in primele saptamani la granita poloneza.

Documentare speciale despre situatia din Ucraina la TLC

Impreuna pentru Ucraina – 4 mai, ora 22:35. Postul de televiziune Discovery Channel a organizat un concert in Polonia pentru a ajuta populatia ucraineana. Pe scena au urcat artisti care au fost sustinuti de 12.000 de oameni si alte milioane de telespectatori la TV si online. Concertul a fost transmis in peste 50 de tari din intreaga lume strangandu-se peste 2 milioane de dolari.

Postul de televiziune TLC apartine companiei Warner Bros Discovery care este lider mondial in media si divertisment. Warner Bros Discovery ofera o gama variata de posturi TV, filme, continut sportiv, documentare dar si platforme de streaming. Este prezenta in peste 200 de tari si teritorii. TLC este prezent in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.