Dogmatix si Neinduplecatii – serie animata franceza la Minimax

Postul de televiziune Minimax a inceput sa difuzeze un serial de desene animat frantuzesc, un spin-off dupa celebrele aventuri ale lui Asterix si Obelix. Serialul se numeste Idefix et les Irreductibles / Dogmatix si Neinduplecatii (2021). Acest serial va fi difuzat in fiecare zi, de la ora 16:25 si 21:55.

Seria animata Dogmatix si Neinduplecatii il are in centrul atentiei pe catelul din filmele si serialele Asterix si Obelix, numit Dogmatix. Aceste povesti cu Dogmatix, Asterix si Obelix au aparut pentru prima data in 1959. Actiunea seriei se petrece un anul 52 i.e.n. Dogmatix conduce o echipa de eroi cu care lupta impotriva animalelor romane. Haitele de caini romane cu care se razboieste echipa lui Dogmatix este condusa de teribilul Goth Aquebus.

Echipa condusa de Dogmatix este compusa dintr-o pisicuta isteata Bantera, o prietena devotata numita Stamina, un bulldog feroce pe nume Glutonix si un porumbel numit  Asmatix. Echipa condusa de Dogmatix apara cetatenii orasului Lutetia.

Serialul de desene animate Dogmatix si Neinfricatii se adreseaza prescolarilor cu varsta cuprinsa intre 3-5 ani. Aceasta serie animata va fi plina de personaje, pe masura ce avanseaza in serial vor aparea multe personaje ce au aparut in filmele cu Asterix si Obelix, precum: Justforkix, Metalulgix, Anglaigus, Vitalstatix si Impedimenta.

Dogmatix si Neinduplecatii – serie animata franceza la Minimax

Dogmatix si Neinduplecatii are un sezon format din 52 de episoade, durata fiecarui episod este de 12 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Minimax s-a lansat in Romania in 2001. Pe acest post se pot viziona filme cu Barbie, seriale ca Bebe sef, Bufnita SRL, Curiosul George, Familia Crood: Copacul familiei si altele. Minimax apartine companiei AMC Networks si are licenta tematica – desene animate. Postul de desene animate se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Digi, Vodafone, Orange, Focus Sat sau INES.

Compania AMC Networks detine in Romania canalele AMC, TV Paprika, Film Cafe, JimJam, Minimax, CBS Reality si Extrem Sports Channel.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.