Domnul Jack pe HBO si HBO Max
In acest material vom continua sa va recomandam seriale disponibile pe platformele de streaming dar si pe posturile TV de la noi din tara. In continuare vom detalia un serial interesant de epoca numit Gentleman Jack / Domnul Jack (2019). Serialul se poate urmari pe posturile HBO dar si pe HBO Max.

Serialul Domnul Jack spune povestea de dragoste dintre doua lesbiene, proprietare de terenuri. Anne Lister (Surane Jones) este o femeie bogata care are o multime de terenuri dar si si o jurnalista de succes si nu in ultimul rand, prima lesbiana moderna.

Primul sezon al serialului Domnul Jack ne arata cum s-au cunoscut Anne si Ann Walker (Sophie Rundle), si ea tot o proprietara de terenuri. Cu toate ca este femeie si in epoca in care a trait Anne, femeile nu erau bine vazute ca antreprenori, Anne Lister are un mare succes in domeniul mineritului si canalelor.

Primul sezon a aparut in aprilie 2019 iar al doilea sezon a intrat pe HBO Max in aprilie 2022. Dupa ce in primul sezon cele doua femei se cunosc si vedem cum Anne Lister are un mare succes in afaceri, in al doilea sezon le vom vedea pe cele doua, Anne Lister si Ann Walker, cum se vor muta impreuna in oraselul Shibden Hall si vor incerca sa duca o viata linistita chiar daca relatia lor nu este bine vazuta de comunitatea in care traiesc.

Domnul Jack pe HBO si HBO Max

In secolul XIX, relatiile dintre doua femei nu erau permise, nu se oficializau prin casatorii si cu toate acestea cele doua proprietare de terenuri se declara sot si sotie. Aceasta recunoastere a orientarii sexuale a celor doua femei in fata apropriatilor si a comunitatii din acel mic oras le va aduce lui Anne si Ann numai probleme, mai ales ca familia lui Ann Walker dorea sa o marite cu un barbat la fel de instarit ca ea.

Serialul Domnul Jack este realizat dupa jurnalele scrise chiar de Anne Lister. Acele jurnale contin peste 7000 de pagini iar serialul este regizat de Sally Wainwright. Distributia serialului Domnul Jack este una de exceptie: German Jones (a mai jucat in Killing Eve/ Uciderea Evei), Timothy West (a mai jucat in Last Tango in Halifax / Ultimul Tango in Halifax) si altii.

Domnul Jack are 2 sezoane cu un total de 16 episoade, fiecare episod are durata medie de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 8,2. Nu exista informatii daca serialul va avea si sezonul 3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.