Follow us! – o noua emisiune de tip magazin la Kanal D2
La inceput de primavara, posturile de televiziune Kanal D si Kanal D2 vin cu cateva surprize pentru telespectatorii lor. In acest material vom detalia aceste surprize pregatite de posturile detinute de Dogan Media.

Kanal D2 va avea in grila in curand o noua emisiune de tip magazin. Emisiunea se va numi Follow us! si va fi prezentata de Teo Trandafir si Ilinca Vandici. In aceasta emisiune, telespectatorii vor afla informatii de interes general din show biz-ul autohton, international dar si informatii interesante din culisele emisiunilor difuzate de Kanal D Romania si Kanal D2.

In emisiunea de tip magazin Follow us! vor veni si invitati din show biz din moda, cantareti si alti invitati. Teo Trandafir a declarat ca ea si Ilinca pun tara la cale, dezbat cele mai interesante subiecte si rad impreuna. Ilinca Vandici a declarat ca este fericita si nerebdatoare sa se afle din nou in fata telespectatorilor. Bucuria si dialogul va fi constanta noii emisiuni iar ea abia asteapta sa despice firul in patru alaturi de colega sa de platou, Teo Trandafir, un om minunat si un profesionist desavarsit.

Follow us! – o noua emisiune de tip magazin la Kanal D2

Cele doua vedete ale postului Kanal D Romania au o experienta desavarsita pentru acest tip de emisiuni. Teo Trandafir a prezentat foarte multi ani o emisiune de tip magazin numita Teo Show. Si Ilinca Vandici a prezentat o emisiune tip fashion, Bravo, ai stil! Pana in acest moment nu a fost anuntat cand va intra noua emisiune in grila Kanal D2.

A doua informatie vine din partea Kanal D Romania. Postul de televiziune implineste pe 1 martie 2024 17 ani de existenta. Cu aceasta ocazie, fanii serialelor turcesti pot revedea pe siteul Kanald.ro serialul turcesc Totul pentru familia mea!. Cine doreste sa revada acest serial o va putea face intrand pe kanald.ro in fiecare vineri, reprezentantii postului vor pune pe site cate 5 episoade.

Kanal D Romania si Kanal D2 au licente tematice generaliste, cele 2 posturi difuzand seriale turcesti, filme si seriale dar si emisiuni. Kanal D  si Kanal D2 sunt prezente in grilele tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU