Dragoste de neinvins – telenovela Acasa

Acasa pregateste difuzarea unei noi telenovele, Dragoste de neinvins (El amor invencible – 2023) va avea premiera luna viitoare. Productia a fost realizata de Pablo Ferrer si Pablo Ferrer García-Travesí pentru Juan Osorio si Televisa. In Mexic, a fost difuzata pe Las Estrellas in locul seriei Cabo.

Rezumat telenovela Dragoste de neinvins
Cu 15 ani in urma, intr-un orasel de pe coasta pacifica mexicana, o tanara pe nume Marena Ramos (Dalexa Meneses), a suferit din cauza lui Gael Torrenegro (Daney Mendoza), mostenitorul uneia dintre cele mai importante berarii din Mexic.

De frica tatalui sau, Gael plateste reabilitarea Marenei cu un terapeut local pe nume Adrián Hernández (Mikel Mateos), ceea ce duce la o atractie intre Marena si Gael, iar in acelasi timp Adrián se indragosteste de Marena. Se dezvolta rapid un triunghi amoros, insa Marena ramane in contact doar cu Gael, cu care devine insarcinata cu gemeni.

Gael doreste ca Marena sa avorteze insa ea decide sa pastreze sarcina si primeste suportul neconditionat al unei doctorite locale, Consuelo Domínguez (Arcelia Ramírez). Marena si Adrián afla de o retea care se ocupa de traficul cu femei orchestrata de Ramsés Torrenegro, Marena il denunta autoritatilor, efectul fiind ca ea este accidentata grav si intreaga sa familie este ucisa.

Dragoste de neinvins – telenovela Acasa

Dragoste de neinvins este remake-ul telenovelei portugheze Mar Salgado cu Margarida Vila-Nova, Ricardo Pereira si Joana Santos, care a avut 317 episoade difuzate intre 2014 – 2015.

In serial putem vedea actorii Angelique Boyer (a interpretat rolul Victoriei „Vico” Paz in serialul Rebelde), Danilo Carrera (Sa invingi destinul – 2022), Daniel Elbittar (Inimi impietrite – 2021), Guillermo García Cantú (Marisol – 1996, Dragoste de garda – 2019, Si bogatii plang – 2022), Isabella Tena (Cealalta familie a sotului meu – 2017, Inima mea e a ta – 2014), Marlene Favela (Rubi – 2004, Inimi impietrite – 2021), Emiliano González (Mama vitrega – Iubirea schimba tot – 2022) si altii.

Noua telenovela Dragoste de neinvins va avea premiera pe Acasa pe 25 septembrie 2023 de la ora 18:00, iar din 26 septembrie va avea cate 2 episoade difuzate de la ora 17:00. Telenovela a avut in Mexic 80 de episoade difuzate anul acesta iar pe IMDb a obtinut nota 7.8 din 157 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.