DocuBox in grila Digi?

Digi urmeaza sa efectueze modificari ale grilei de programe pe infrastructura de cablu digital. In cursul zilei acesteia, au fost efectuate teste pentru DocuBox in grila digitala, conform informatiilor primite de la un abonat din Sibiu:

Testele au fost efectuate pe frecventa 394 MHz. Conform unor informatii interne, in acelasi timp cu DocuBox ar urma sa intre in grila si alte doua posturi detinute de SPI: Dizi si FightBox insa momentan nu avem o confirmare oficiala in acest sens astfel incat tratam aceasta informatie doar ca zvon.

Tot ca informatie neconfirmata, CGTN ar urma sa fie eliminat din grila digitala de cablu RCS & RDS.

Acestea ar fi cele mai importante modificari ce ar urma sa se efectueze la finalul acestui in in grila Digi, vom anunta pe masura ce se vor face schimbari ale grilei.

DocuBox in grila Digi?

DocuBox reprezinta o colectie de neuitat de documentare aclamate si programe TV ce exploreaza misterele si frumusetea planetei. Postul difuzeaza continut despre natura, salbaticie, oameni, biografie, stiinta si mediul inconjurator, istorie, cultura si calatorii.
In prezent este disponibil in Romania in grilele de cablu Orange Romania si Orange Romania Communications in format HD.

Dizi difuzeaza seriale turcesti cunoscute in intreaga lume, peste 500 de ore ce reprezinta operele principalilor producatori din Turcia ce au atins un succes international. Dizi se poate vedea in retelele Vodafone (in format SD) iar la Orange Romania si Orange Romania Communications este disponibil in format HD.

FightBox este un post tematic ce difuzeaza compilatii ale celor mai bune sporturi de contact din lume. Printre competitiile difuzate putem mentiona Cage Fury Fighting Championships, King of Kings Hero’s Series, Makowski Fighting Championships, Superkombat, Oktagon sau Mix Fight Gala.

Pe FightBox putem vedea diverse discipline precum MMA, kickbox, box (masculin si feminin), wrestling, skandenberg, karate, jiu-jitsu, taekwondo, sumo, capoeira, judo, muay-thai, wushu, sanda si multe altele.

Voi ce parere aveti despre DocuBox, Dizi si FightBox? Doriti sa intre in grila Digi?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

160 COMENTARII

 1. Da Gorila și eu am 4K dar totuși nu se poate băga Love Nature HD? Nu toți poate permite televizoare 4K mai sunt și oameni cu venituri mici. Nu știu de unde a pornit minciuna cu docubox și cu restul pentru că nicăieri nu scrie nici pe pagina lor nu scrie asta a fost o vrăjeală.

  • Testul cu DocuBox nu a fost minciuna, ai poza in materialul de sus. Ce doresti sa iti scrie Digi sau SPI daca aceste canale sunt puse in asteptare. Cand vre-o data Digi a dat comunicat ca a introdus BBC First sau Love Natura? Nici cand au introdus Pro Cinema HD nu au dat comunicat. Au dat comunicat doar cand au semnat cu Viasat Discovery si AMC. Legat de Love Natura 4k si HD a fost alegerea celor de la Digi cum sa il introduca ei au dorit sa il introduca in 4K si nu in HD.

 2. Când întru și erdely tv,disco mix HD,mtv live hd, mezzo live hd, Bollywood film, Bollywood clasic,mtv hits,balkanika mtv,rock tv,sens tv hd,mooz dance hd și magic tv hd cu cele 11 posturi de la SPI INTERNATIONAL, m2,duna,m5,m4 sport hd,atv magyar,atv spirit,duna world,național FM,magic FM,rock FM,radio itsy bitsy,focus FM și looloo Kids hd și ies CGTN,SMART RADIO,INEDIT TV ȘI DW?

 3. Iar credeți în Moș Digi Crăciun,o firmă total abjectă,o firmă care o doare fix în ***** de abonații ei și de preferințele.
  Da vor intra posturile SPI la Digi dar în 2055😂😂😂

 4. MASH am Digi de când nu erai tu născut…și la ei rămân…dar ei negociază pt abonați fără sa mărească abonamentul…șanse mari sa nu între posturi de la Spi daxa li se impune mărirea prețului…știu ce vb…nu va fi nici o extraoptiune nici măcar anul viitor

  • Corneliu..stai liniștit sunt mai #bătrân# ca tine…când eram eu născut,tu nu erai nici în stadiul de proiect! 1973 în spune ceva? Unde erai în această perioadă!?

 5. Continuare.
  Docubox este un canal slab, pot spune că este de umplutura.
  Digi trebuie să bage: restul canalelor Discovery, love nature HD, museum channel, my zen tv, crime & Investigation, etc,
  Digi trebuie să rezolve problema echipamentelor (să nu mai trebuiască să aștepți după un echipament 1-2-3-4-5-6 luni)
  Pe partea de net să nu mai ofere 2 echipamente, 1 este suficient, dar spui Digi și tragi apa.
  Orange oferă ONT wifi 6 cu port 2.5 GB sau ONT wifi 6(zte, dar nu sunt 2 )
  Vodafone oferă echipamente netgear, dar nu spune nimeni, doar Digi este bun, mișcă, etc(Digi oferă fiberhome).
  Piața de telecomunicații din România este una slabă, care se mișcă greu când vine vorba de tehnologi noi, toate din cauza Digi.
  Piața de telecomunicații din Moldova este mai bună, tehnologi mai noi, echipamente mai bune,etc.
  Dar în Moldova nu există Digi.
  Iar preturile sunt cu doar 5-10 lei mai mari(lei românești).
  Nu este motiv de bucurie că Digi bagă 3-4 canale slabe, care la restul sunt de mult timp .

  • Digi nu trebuie sa faca nimic daca nu vrea. CATV este o afacere ce este condusa dupa cum doreste patronul sau. Tie ca abonat daca nu iti convin serviciile oferite de Digi te poti muta, la orice operatori vrei tu. Piata din Moldova nu este mai buna ca aici vorbesti fara sa cunosti situatia. Piata din Moldova este mai rea ca aici din moment ce sunt inchise canale tv si societati de cablu dupa placul presedintei. De geaba exista in Moldova DVBT 2 daca prin acel sistem se pot receptiona doar cateva canale tv ca restul sau inchis. Ofera si Digi echipament WI FI 6 insa problema este la abonat pentru ca atunci cand se duce in magazin cere sa fie trecut la pachetul de internet 1000 dar nu spune ca are nevoie de routere mai multe. ( cel putin 2 sau 3)

   • Digi oferă router, Orange oferă ONT cu wifi 6, adică doar 1 echipament, eu nu am spus de canalele TV din Moldova, eu am spus de ce serviciu este oferit per total, in Moldova nu sunt probleme cum au Digi (lipsă echipamente, echipamente proaste,etc)
    Tu ești mort după Digi, tu spui că Orange nu mișcă, când de fapt este invers, Digi nu mișcă nimic, Orange oferă obonamet 2.3 GB la nivel național, Digi nu, Orange oferă și echipament cu port (mufă) 2.5G.

    In Moldova sunt oferite echipamente mult mai bune decât cea ce oferă Digi in Romania, sau chiar Orange, dar români preferă doar propaganda, nu este normal ca Digi să aibă monopol pe piața de servicii fixe, ar trebui făcută o lege prin care o companie nu poate deține monopol, peste 50%,

    • Primul operator care a oferit 1000 GB si cel care a testat 2,3 GB a fost Digi. Eu ti-am spus ca nu este chiar asa bine in Moldova pentru ca nu este democratie si ti-am dat exemplu ca se inchid canale tv dupa bunul plac al conducatorului. Ce a miscat OC / ORO ? BBC Earth F&H care sunt la Digi in grila de multi ani? Love Nature HD este un plus? Digi il are in 4K. Unde este monopol cand ORO/ OC/ NextGen ( care au acelasi patron) au acoperire de 70% din Ro. Deci cine are monopol?

     • Digi are monopol pe numărul de clienți. Digi are peste 70% din clienți(un procent EXAGERAT de mare). Canalele TV din afară nu intră pe piață dacă nu reușesc să intre la Digi. De aia avem o piață de rahat, cu 3 posturi muci.

      Ca dovadă, explică-mi de ce nu este niciun post din afară care să aibă reclame și să lipsească din grilă digi? Digi dictează piața. Ești la Digi, trăiești, nu , ești mort. Digi face dictatură pe piață. Degeaba are acoperire Orange, dacă tot Digi are 70% din clienți? Dacă preia Clever Vodafone se duce de tot piața TV din România.

      Ce a mișcat OROC? BBC Earth HD e la Digi, dar F&H HD, MyZen HD, Museum HD și BBC NEWS HD NU. BBC News și F&H digi le are SD. Nu-mi zi că-s canale slabe că dacă le avea Digi le considerai Premium, la fel cum lauzi acum DocuBox SD, iar până acum era starv.

     • Daca vrei sa sti ORO+ OC+ NextGen au acelasi nr de clienti ca Digi ? Deci unde este monopolul? Ce vina are Digi ca are cel mai mare numar de clienti sa spunem dar nu este asa? Daca un operator are cel mai mare nr de clienti asta nu inseamna monopol, inseamna ca , cel ,care administraza afacerea o face bine. Monopol este atunci cand un operator este singur intr-o zona judet. Nu conteaza daca un canal tv este in SD la un operator si HD la alt operator. Conteaza ca de fiecare data cand intra un canal tv in grila unui operator acel operator nu trebuie sa mareasca pretul abonamentului. Am scris eu ca Docubox este slab? Voi sunteti aia care spuneti ca ce are Digi in grila este slab. BBC Prime HGTV sau altele.Digi are BBC Earth si F&H in grila de peste 10 ani. Iti dau un exemplu mai bun BBC Prime nu are reclame si este la Digi deci se poate

     • Primul operator cu 10GB a fost Orange (Telekom), pentru persoane juridice, dar tu doar Digi ști, Digi nu au făcut teste 2.3GB.
      Eu spun de Orange pe rețea proprie, eu nu mă refer la acoperire, Digi are peste 50% din Nr de obonati tv, nu este normal, nu uita Digi încă trăiește din împrumuturi. Dar din momentul in care un analfabet are voie să facă un contract este normal ca Digi are monopol

     • Ti-am zis ca habar nu ai si nu ma contrazic cu tine. 1 milion de abonati are numai OC pe DTH. 1,2 milioane de abonati are ORO cablu si DTH.

     • Ia fa un calcul domnule maryus in cate judete exista ORO OC si NextGen care au acelas patron ? Si in cate judete are Digi retea? Si ai sa vezi cine are monopol.

 6. Nu vor fi canale de calitate la Digi, doar canale de 2 bani.
  Pentru toți care iubesc Digi, Digi nu mișcă nimic, calitate zero, tot zero.
  Docubox este un canal

 7. Sa mor în ziua de Crăciun dacă Gorila are dreptate.. dacă nu va fi extraoptiune extra 1 la Digi pe 3 ian 2024…domnul Gorila sa își ceara scz la toți și sa înceteze sa vb prostii…am informații clare nu va fi nici o extraoptiune Digi…posturi întra se negociază.. ei vor gratis slabe șanse multe posturi și zero șanse HD

 8. Andrei nu mai visa fashion box, fun box…calmeaza-te…maxim 3 posturi…și astea pt tot anul 2024…dacă este real…ni e i nu crede tu visezi fashion box, fun box…sa fim serioși…nu vrei tot pachetul box ?. Sunt vreo 12 posturi pe bune ?? Somn ușor du-te la munca

 9. pana una alta sunt singurii care baga programe și de calitate iar de scos scot ciurucuri dar de scos prea puțn mai mult introduc ceea ce este foarte bine față de concurență

 10. Cum adică cine trece pe digital ?. Boss eu sunt de ani de zile, am 4 k de la lansare…tu crezi ca se uita vreunul de aici la SD uri…Gorila pe bune ?. Da ne dor ochii la SD uri vomitat suntem în 2024… ori HD ori baga degeaba Docubox și Dizi

 11. SmartCam-ul e necesar doar atunci cand diresti canale suplimentare (Eurosport 4k, Digi 4k, xxx…) in rest nu ai nevoie de Cam. Se mai poate folosii Cam +Decodor doar daca ai un tv vechi (cu tub sau lcd primele generatii, care nu dispun de slot CI+) si asta pt a receptiona semnalul digital si/sau canale suplimentare. Daca ai televizor nou (2015-2023) nu este necasar Cam-ul pt receptia canalelor de baza.

  DocuBox e franjuri pe nișa lui, nu se compara cu canalele consacrate. Digi introduce rebuturile astea tocmai pentru a nu creste abonamentul. Daca ar baga D-Science, LoveNature sau AnimalPlanet, nu ar fi gratuite, pentru ca cer foarte multi bani cablistilor. Stati linistiti, garantat, Orange ca creste abonamentele in 2024, pt ca deja si-au adunat clientela, si nu vor mai suporta ei cheltuielile. Facem pariu?

  Eu am o „problema” cu canalele (de pe digi) gen Global News, Nasu Tv, Inedit Tv, Tele moldova+ (parca asa se numeste) care nu are sunet nuciodata, iar imaginea este submediocra. Ocupa pozitii pe cablu unde ar putea intra de ex F&H hd, Mooz-urile HD, etc. Digi tine niste posturi inutile pentru care noi platim! Bravo celor de la Orange pt ca (in sfarsitttt) au adaugat Love nature Hd , F&H hd LA LIBER, chiar daca…in 2024 sigur ne vor costa suplimentar.

 12. Poza poate fi fake.
  Vesti în privința CGTN, DW Deutsch, SuperOne avem ? În sensul ca se închid, vor fi înlocuite cu DW English sau se va prelungi contractul cu CGTN.

   • Ba da! Verifică ce a intrat la Telekom pe 27 decembrie 2019(cred). Au băgat doar Timeless Dizi Channel HD, DocuBox HD și FightBox HD.

    FilmBox și FilmBox Plus au intrat 3 luni mai târziu. Fast&FunBox HD și FilmBox Stars un an mai târziu, iar Eroxxx HD, FilmBox Extra HD și FashionBox HD anul acesta. 10 posturi SPI în total.

    • Da Gabryel nu te contrazic ca acele canale au intrat pe parcurs. Ce vreau sa subliniez este faptul ca SPI nu incheie contracte fara sa puna canalele FilmBox si Dizi obligatoriu in contracte.Faptul ca la Telekom aceste canale au intrat treptat sa datorat lipsei de spatiu. Iti aduc aminte ca si Digi a procedat la fel cum a facut T cu Filmbox cu posturile Pro Cinema HD si acasa Gold. Au semnat contractul la inceputul anului 2021 iar posturile au intrat in 2022 in noiembrie. Si atunci tin minte cate injuraturi am primit cand spuneam ca vor intra. Da vina mea este ca nu le nimeresc cu datele intrarilor dar cand spun ca vor fi surprize si dau indici nu fac treaba aceasta de prost sau sa ridic vezi doamne site-ul. Eu o fac pentru ca asa simt sa spun.

    • Aline ai poza pusa ca dovada. Ce mai vrei? Dale in colo de psturi de la Discovery ca nu sunt importante de loc. Important este ca Digi misca si o face fara sa mareasca preturile. Eu nu iau pe nimeni de prost.

 13. Nu cred că Digi ar face un pachet Extra cu Docubox ,Dizi, Fightbox .Ei au mai făcut teste care nu sau concretizat. În plus Canal+ nu cred că ar oferi posturile Spi fără unul dintre posturile principale: Filmbox, Filmbox Stars, Filmbox Family, Filmbox Extra HD, Filmbox Premium.

 14. Ar fi binevenite ln grila , dar speram sa nu facă abonament aparte ca la vodafone, sa le bage asa, as fe acord sa mai pună cv la abonament 1 leu poate 2 ln plus.