Cand apare Lupin sezonul 2?
Primul sezon al serialului Lupin a prezentat interes atat in Romania cat si in afara tarii noastre, fiind apreciat in special de fanii filmelor asemanatoare serialului Fabrica de bani (La casa de papel).

Lupin este un serial francez care a avut premiera pe 8 ianuarie, urmarit pana in prezent de zeci de milioane de utilizatori Netflix. Reprezentantii platformei au estimat ca va fi urmarit de aproximativ 70 de milioane de utilizatori pana pe 5 februarie. Inca de la lansare, serialul s-a aflat mai mereu in top 10 productii urmarite in Romania. Astazi, Lupin ocupa locul 2 in acest top.

Prima parte (primul sezon) a serialului Lupin are 10 episoade numite capitole insa Netflix a adaugat doar primele 5 episoade. Din fericire, urmatoarele 5 episoade ale primului sezon au fost deja filmate, astfel incat nu ar trebui sa fie nevoie sa asteptam foarte mult pentru a putea viziona integral primul sezon. Desi Netflix nu a anuntat inca data lansarii urmatoarelor 5 episoade, cu siguranta vor fi lansate pana la finalul acestui an.

Cand va fi lansat al doilea sezon al serialului Lupin?
Desi reprezentantii Netflix nu au oferit informatii despre al doilea sezon al serialului Lupin, avand in vedere succesul avut la nivel international, cu siguranta va exista si sezonul 2.

Rezumat serial Lupin
Serialul prezinta povestea lui Assane Diop (rol interpretat de Omar Sy), un hot al lumii moderne care isi formeaza stilul dupa gentlemanul spargator din cartile politiste ale lui Maurice Leblanc de la inceputul secolului 20.

Omar Sy are o performanta foarte buna in acest serial, carismatic si plin de viata, actorul este cunoscut pentru rolul interpretat in Invincibilii (The Intouchables – 2011), o drama de exceptie nominalizata la un Glob de Aur. A jucat si in alte filme precum Jurassic World – 2015 si X-Men: Days of Future Past – 2014.

In serial putem vedea si alti actori precum Vincent Londez, Ludivine Sagnier, Hervé Pierre, Soufiane Guerrab, Etan Simon si altii.
Pe IMDB a reusit sa optina nota 7.7 din aproape 20.000 de recenzii.

Cand apare Lupin sezonul 2?
Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii suplimentare despre lansarea ultimelor 5 episoade ale primului sezon si lansarea sezonului 2.

Update 28.01.2021: Conform unei postari de pe pagina Facebook Netflix Romania, partea a doua a primului sezon Lupin va fi lansata in vara anului 2021;

Update 12.05.2021: Netflix a confirmat lansarea sezonului 2 Lupin pe 11 iunie 2021;

Update 13.06.2021: La finalul ultimului episod este afisat un mesaj care confirma sezonul 3 al serialului Lupin, informatie care a fost confirmata si de actorul Omar Sy pe contul Twitter;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Serialul Lupin va avea si sezonul 3. La sfarsitul episodului 5 din sezonul 2 apare mesajul. Lupin va continua cu partea 3 a . Insa nu se specifica cand va aparea.