Dragoste in Aruba / Pasaport pentru dragoste – filme romantice DIVA
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze filme romantice in plina vara in premiera in Romania. In acest material vom detalia filmele romantice ce vor fi difuzate in intervalul 8-15 iulie.

Pasaport pentru dragoste (2024) – 8 iunie, de la ora 20, in premiera. Filmul Pasaport pentru dragoste va fi o incantare pentru cei care iubesc calatoriile si pentru cei care iubesc peisajele si locurile frumoase. Nicole (Shae Robins) are un blog de calatorii unde isi filmeaza vacantele si face recomandari de destinatii pentru cei interesati.

La o destinatie foarte frumoasa in Polinezia Franceza, Nicole va intampina o problema interesanta, ea va imparti fara sa stie casa inchiriata pentru sejur cu un barbat chipes pe nume Kade (Mason Mac). Destinul va face sa se mai intersecteze si in alte trei destinatii pitoresti: Cappadocia, Scotia si Finlanda.

Filmul Pasaport pentru dragoste are  durata o ora si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Dragoste in Tahiti (2023) – 9 iunie, ora 20, in premiera. Brielle (Lary Muller) este pasionata de un sport extrem, scuba diving. In aceste scufundari, ea mereu gaseste obiecte pierdute de diversi oameni. Brielle mereu reuseste sa inapoieze destinatarilor obiectele gasite pe fundul marii.

Intr-o zi, Brielle gaseste un inel pierdut de Marcus (Oran Stainbrook). La inapoierea inelului Marcus, ii spune lui Brielle ca in acele ape mai cauta ceva.
Dragoste in Tahiti are durata o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Dragoste in Aruba / Pasaport pentru dragoste – filme romantice DIVA

Dragoste in Aruba (2021) – 10 iunie, ora 20. Conner (David McConnell) este un tata singur care are o fetita. Conner este nevoit sa lucreze mult in Aruba si pentru ca nu are cu cine sa isi lase fetita, el decide sa angajeze o bona. Dupa mai multe cautari, Conner o angajeaza ca bona pe invatatoarea Amber (Sashleigha Hightower).
Filmul are durata o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Mai pune iubire (2022) – 15 iunie, ora 20. April (Laura Mitchell) este pasionata de gastronomia preparatelor sanatoase. April doreste sa scrie o carte de retete insa nu are inspiratie. Pentru inspiratie, April decide sa plece in Toscana unde il intalneste pe chef Roberto (Brad Johnson).
Filmul Mai pune iubire are durata o ora  si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,4.

Filmele prezentate in acest material fac parte din cadrul seriei de filme romantice intitulat 31 de zile de vara pe care Diva l-a inceput pe 24 mai.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.