Vodafone si UPC au finalizat procesul de achizitie

In urma aprobarii tranzactiei de catre Comisia Europeana, Vodafone si UPC au finalizat procesul de achizitie, urmatorul pas fiind integrarea politicilor Vodafone in structura UPC.

Vodafone si UPC au finalizat procesul de achizitie, astfel incat Vodafone va incepe sa ofere servicii convergente si competitive clientilor sai, atat pe partea mobila (voce si date) cat si pe partea de servicii fixe (televiziune, internet si telefonie fixa).

Vodafone are o vechime de peste 22 ani in Romania fiind prima retea care a lansat serviciile GPRS (2001), 3G (2005), 4G (2012), NB-IoT (2018) si 5G (2019). UPC are o vechime de peste 25 de ani in Romania fiind prima companie care a lansat urmatoarele servicii: televiziune digitala (2008), televiziune in format HD (2009) si televiziune in format 3D (2011).

Integrarea serviciilor UPC in cadrul Vodafone nu va presupune modificari din punct de vedere contractual, atat pentru contractul UPC cat si pentru contractul Vodafone pentru servicii mobile (in situatia abonatilor care beneficiaza atat de servicii UPC cat si Vodafone). Insa, Vodafone va pune la dispozitie noi abonamente de care atat clientii noi cat si clientii existenti pot beneficia. Astfel, aceasta integrare nu va afecta contractele existente ale abonatilor UPC, acestea ramanand neschimbate, spre deosebire de integrarea unor companii mici in alte cazuri.

Privind noile servicii pe care Vodafone le va oferi, acesta este raspunsul oferit de catre Vodafone:

Vodafone va continua sa ofere clientilor cele mai bune experiente de telecomunicatii mobile si sa aduca tehnologia mai aproape de toata lumea. In viitorul apropiat, vei beneficia de noi oferte si beneficii pentru a te putea bucura de o experienta completa de tehnologie. Ramai conectat pentru informatii despre noile oferte si servicii!

In ceea ce priveste asistenta si suportul tehnic, momentan situatia ramane neschimbata, pentru asistenta privind serviciile Vodafone trebuie sa contactam serviciul de relatii cu clientii Vodafone la numarul 0372022222 iar pentru serviciile UPC sunam in continuare la relatii cu clientii UPC la numarul 0311001000.

Detalii privind procesul de integrare putem gasi pe platforma lansata astazi, impreuna.vodafone.ro iar solicitarile/intrebarile le putem trimite la adresa e-mail impreuna @vodafone.ro.

Voi ce parere aveti despre finalizarea achizitiei si integrarea serviciilor UPC in structura Vodafone? Considerati ca aceasta tranzactie va aduce beneficii sau dezavantaje clientilor UPC?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

    • pentru moment nu,cel mai probabil va exista o perioada de tranziție de câteva lunii maxim un an pana la finalizarea fuziunii complete.

    • Din cate am inteles, avand in vedere ca nu vor exista modificari contractuale, cel mai probabil UPC va continua sub acest nume o perioada, nu se va redenumi in Vodafone.