Un strain in casa mea – serie Crime+Investigation
In acest articol vom detalia cele mai interesante documentare difuzate pe postul Crime+Investigation in luna octombrie.

First Blood / Sange nevinovat (2022) – 6 octombrie, ora 00:00. Aceasta serie documentara prezinta cele mai periculoase crime infaptuite de cei mai periculosi criminali din America. Vom vedea ce i-a determinat pe acesti criminali sa comita orori.

Fiecare episod va detalia cate o fapta de crima facuta de-a lungul timpului de cei mai periculosi criminali, cum ar fi: Richard Ramirez supranumit Ucigasul Nocturn, Ed Kember supranumit Ucigasul de studente, Robert Hansen supranumit Brutarul Macelar si altii. Pe langa detalii despre crima, fiecare episod al serialului Sange nevinovat va contine imagini de arhiva de cand s-au petrecut acele fapte, si interviuri cu criminologi care vor studia profilul criminalului.

Seria documentara Sange nevinovat are un sezon cu un total de 10 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 43 de minute iar pe IMDb a primit nota 7.

Filmat la tribunal – sezonul 4 – din 7 octombrie, ora 23. Aceasta serie face o analiza a celor mai emotionante momente din salile de judecata. Telespectatorii vor putea urmari cele mai interesante reactii ale inculpatilor sau ale martorilor in timpul proceselor.

Dan Abrams prezinta aceasta serie de documentare. Pe langa imaginile din sala de judecata, fiecare episod va detalia cu lux de amanunte cazul, vor fi prezentate si interviuri ale martorilor, inculpatilor sau a judecatorului care s-a ocupat de cazul prezentat in episodul respectiv.

Sezonul 4 al seriei documentare Filmat la tribunal are 10 episoade, durata fiecarui episod este de 60 de minute.

Un strain in casa mea – serie Crime+Investigation

Phrogging: Hider in My House / Un strain in casa mea – din 26 octombrie, ora 23. Aceasta serie documentara explica fenomenul numit Phrogging. Acest fenomen descrie o persoana care locuieste in secret in casa altcuiva fara ca acea persoana sa realizeze acest lucru. Persoana este adesea un strain care face eforturi sa nu fie observat de proprietarii casei. Chiriasii nepoftiti se ascund de obicei in subsolurile sau in podurile caselor.

Proprietarii incep sa isi dea seama ca au un intrus in casa atunci cand lucrurile dispar si reapar pe neasteptate, murdarie inexplicabila in jurul casei sau se petrec alte lucruri ciudate. Fiecare episod al serialului documentar Un strain in casa mea spune cate o poveste stranie despre astfel de situatii in care proprietarii descopera ca in casa lor locuiesc persoane fara acordul lor.

Un strain in casa mea are un sezon cu un total de 10 episoade, pe IMDb a obtinut nota 8,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.