Dragoste si speranta – premiera Kanal D2
Postul de televiziune Kanal D2 anunta ca din 10 iulie va difuza un nou serial turcesc. Serialul despre care vom oferi detalii in acest material se numeste Ask ve Umut / Dragoste si speranta (2022), care va inlocui emisiunea Bravo, ai stil! din 10 iulie.

Dragoste si speranta va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 19. Serialul spune povesti incredibile si interesante despre dragoste eterna, lupta intre generatii si conflicte ce pot destrama o familie. In centrul atentiei este o tanara pe nume Zeynep (Eda Elif Baslamisli) care ani de zile a locuit cu mama sa, fara tata, intr-un oras mic. Zeynep este o tanara optimista si desteapta, nota ei de intrare la facultate a fost a 5-a pe tara.

Zeynep castiga o bursa la Universitatea de Drept din Istanbul, ea este nevoita sa se mute la o familie bogata din Istanbul. In compania acelei familii se simte singura si stinghera. Toata copilaria Zeynep a crezut ca tatal sau este mort si ca o are doar pe mama sa insa fara sa stie Zeynep va locui in Istanbul si cu tatal sau. Zeynep nu se va mai simti singura in momentul in care il va intalni pe Ege (Furkan Okunus) un tanar care are tot ce poate sa isi doreasca un barbat in afara de iubire.

Dragostea dintre cei doi tineri, Zeynep si Ege, va trece peste foarte multe obstacole puse chiar de cei apropiati. O a doua poveste de iubire pe care telespectatorii o vor urmari in serial este povestea de dragoste dintre Elif (Cemre Kurum) si Kuzeyn (Hakan Dinkoglu). Elif este o tanara frumoasa ambitioasa hotarata sa faca tot ce poate pentru a urca pe scara sociala. Elif este fata unei servitoare. Ea s-a indragostit de mica de Kuzeyn de care este indragostita si Handan (Gamze Igdiroglu), fiica unui om bogat pentru care lucreaza mama lui Elif.

Dragoste si speranta – premiera Kanal D2

In copilarie, Elif a fost umilita de Handan pentru faptul ca a indraznit sa se uite la Kuzeyn. In ziua in care a fost umilita de Handan, Elif a jurat sa se razbune pe aceasta. Timpul a trecut si Elif se intoarce sa isi indeplineasca promisiunea.

Serialul Dragoste si speranta este produs de Focus Film, in Turcia este difuzat de Kanal D. In tara natala s-au difuzat 180 de episoade pana in acest moment, probabil se vor mai difuza, ultimul episod s-a difuzat pe 16 iunie anul acesta. Durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.