Hellbound si TUDUM – noutati Netflix
In acest articol vom continua sa va prezentam seriale si documentare de pe platformele de streaming Netflix ce vor fi disponibile din luna septembrie.

Serialul coreean Jiok (Hellbound – 2021) este un serial Netflix ce se va lansa la Festivalul de Film de la Toronto care se va desfasura in perioada 9-18 septembrie 2021. Serialul Hellbound este regizat de Yeo Sang Ho.

O scurta descriere a serialului:
Oamenii primesc un SMS de la un numar necunoscut care contine numele destinatarului, motivul mortii sale si cat mai are pana cand va muri. In momentul in care destinatarului SMS-ului i-a sosit timpul mortii sale, apar din senin fiinte din iad care il iau cu ei. In acel moment oamenii, intra in panica, apar noi religii, unii disperati incearca sa scape.

In acest serial il vom vedea pe Yoo Ah-in (a jucat in filmul Alive – In Viata disponibil pe Netflix). Serialul Hellbound are un sezon alcatuit din 6 episoade. Netflix nu a anuntat data lansarii noului serial insa vom actualiza acest articol cand vom avea informatii in acest sens.

Hellbound si TUDUM – noutati Netflix

Pe 25 septembrie, platforma Netflix organizeaza un eveniment numit TUDUM, numele provenind de la primul sunet pe care il auzim cand vizionam un serial sau film pe Netflix. Acest eveniment va fi transmis pe toate canalele media ale platformei Netflix. Pe 25 septembrie vom vedea peste 70 de filme si seriale speciale, aceasta fiind prima editie a acestui eveniment.

TUDUM incepe la ora 18 (ora Romaniei) pe 25 septembrie insa materialele speciale vor fi disponibile de la ora 14. Iata ce vom vedea in cadrul evenimentului TUDUM:

  • episoade noi din Stranger Things
  • Viata la un mieunat distanta
  • Armata Hotilor
  • Gura Bogata
  • Bridgeton
  • Suflet de Samurai
  • Cobra Kai
  • The Crown
  • Dorinta intunecata

Evenimentul TUDUM dureaza 3 ore si va fi transmis pe: Youtube, Twitter, Twitch. Pentru mai multe detalii despre eveniment, Netflix a pus la dispozitie site-ul tudum.com.

Schumacher este un documentar despre viata pilotului de Formula 1 ce va fi disponibil din 15 septembrie pe Netflix. Michael Schumacher a obtinut de 6 ori titlul de campion mondial. In acest documentar vom vedea interviuri si imagini de colectie ce nu s-au mai difuzat anterior. Vom vedea imagini si interviuri realizate cu apropiatii lui Michael.
Documentarul Schumacher este realizat de Vanessa Noker si Benjamin Seikel.

Vicenzo (2021) este un serial asiatic disponibil pe Netflix, are un sezon cu 21 de episoade. Serialul spune povestea unui avocat Park Joo-Hyeong (interpretat de actorul Song Joong Ki) care la varsta de 8 ani a fost adoptat de o familie din Italia si i-au dat numele de Vicenzo Cassano. Vicenzo este acum avocat al mafiei si se intoarce in Coreea de Sud, tara sa natala.

Seful mafiei moare iar cel care preia controlul nu il suporta pe Vicenzo. In Coreea, Vicenzo doreste sa inceapa o viata noua dar sa ia si o cantitate mare de aur care a fost ascunsa in Coreea pentru zile negre. Cum ajunge in tara sa natala, vicenzo va avea mari probleme: este jefuit de un taximetrist, politia vrea sa il aresteze pentru ca a facut parte din mafie, iar cladirea unde este ascuns aurul este pe punctul sa fie demolata.
Pe IMDb serialul Vicenzo a obtinut nota 8,5.

Update 03.11.2021: Sortiti infernului / Hellbound va fi disponibil pe Netflix din 19 noiembrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU