Dulcile Magnolii: sezonul 3 va aparea in curand pe Netflix

Dulcile Magnolii este un serial american de drama romantica bazat pe romanele cu acelasi nume ale autoarei Sherry Woods. Serialul a fost dezvoltat pentru televiziune de Sheryl J. Anderson si a fost lansat la data de 19 mai 2020 pe platforma de streaming Netflix.

La momentul actual putem viziona 2 sezoane din Dulcile Magnolii, iar cel de-al treilea sezon va aparea pe Netflix la data de 20 iulie anul curent. Fiecare sezon cuprinde un numar de 10 episoade cu durata cuprinsa intre 40 si 50 de minute, filmate in Convington, Georgia, SUA.

Serialul Dulcile Magnolii a primit nota 7,4 pe IMDb, iar cota de popularitate astazi este de 806. Serialul a primit doua premii din partea ReFrame pentru situarea in Top 100 Cele mai populare seriale TV, atat in 2020, cat si in anul 2022.

Filmul urmareste trei femei, prietene foarte apropiate, care traiesc in statul american Carolina de Sud, in micul oras sudist Serenity. Ele sunt prietene bune din copilarie si se ghideaza una pe cealalta pe drumurile sinuoase ale casniciei, familiei, iubirii si carierei.

Personajele principale ale serialului Dulcile Magnolii sunt Maddie Townsend (o femeie cu 3 copii care divorteaza de sotul ei, Bill, incearca sa se angajeze si se bazeaza pe prietenele ei, care au intitulat grupul Dulcile Magnolii), Dana Sue Sullivan (membra a grupului Dulcile Magnolii, chef si proprietara restaurantului Sullivan’s) si Helen Decatur (o avocata realizata, membra a grupului Dulcile Magnolii, care tranforma, impreuna cu acestea, o casa impunatoare intr-un centru spa).

Pe langa cele 3 femei, apar si alte caractere importante, precum; Kyle Townsend, fiul lui Maddie si Bill, talentat la actorie si indragostit de Annie, iar mai tarziu de Nellie Lewis; Annie Sullivan, fiica Danei Sue, prietena cu fratii Townsend si buna fotografa; Tyler Townsend, fiul cel mare al lui Maddie si Bill, starul echipei de baseball al liceului;

Dulcile Magnolii: sezonul 3 va aparea in curand pe Netflix

Cal Maddox, antrenorul lui Tyler, fost jucator profesionist de baseball, un barbat foarte atragator care suscita interesului lui Maddie; Bill Townsend, fostul sot al lui Maddie, medic de familie in oras; Noreen Fitzigibbons, iubita insarcinata a lui Bill, care lucreaza ca asistenta medicala in cabinetul acestuia.

Pe actrita JoAnna Garcia Swisher (Maddie Townsend) am mai vazut-o si in Reba (2001-2007), Stagiarii (2013), Povesti de Adormit Copii (1994-1996), Inca un film despre adolescenti (2001). Pe actorul Carson Rowland (Tyler Townsend) l-am mai vazut in filmele Pretty Little Liars: Original Sin (2022), American Housewife (2020), I am Frankie (2017-2018). Actorul a fost distins cu 3 premii pentru rolul din filmul Dream Killer, respectiv un premiu din partea Olympus Film Festival si 2 premii din partea Actors Awards, Los Angeles.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.