Dune / Hypnotic: In transa – Film Now

Film Now a pregatit telespectatorilor o gama variata de filme ce au facut furori in cinematografe in momentul cand s-au lansat dar vor fi difuzate si filme in premiera la TV. In acest material vom detalia aceste filme.

Hypnotic: In transa (2023) – 10 septembrie, ora 20. Daniel Rourke (Ben Affleck) este un detectiv priceput in meseria lui. Daniel este nevoit sa se ocupe de rezolvarea celui mai dificil caz de disparitie a unui copil pe care l-a rezolvat vreodata. Cazul de disparitie este dificil pentru ca Daniel trebuie sa isi gaseasca si sa o salveze pe fata lui.

Fiica lui Daniel a fost rapita de persoane care dezvoltau un program secret prin care subconstientul oamenilor poate fi controlat, iar persoanele respective i-au rapit fiica lui Daniel pentru a il i,piedica sa mai investigheze acest caz.
Filmul In transa are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Those Who Wish Me Dead / Toti cei care ma vor mort (2021) – 17 septembrie, ora 20. Hannah (Angelina Jolie) este de profesie pompier. Hannah are o mica depresie pentru ca a participat la o misiune si nu a reusit sa salveze trei vieti. Din aceasta cauza, ea decide sa se retraga in munti.

Intr-o zi, Hannah intalneste un baietel orfan de 12 ani care este urmarit de 2 asasini ce vor sa il ucida. Hannah decide sa il ajute pe baiat sa scape cu viata de cei doi asasini.
Toti cei care ma vor mort are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Dune / Hypnotic: In transa – Film Now

The Conjuring: The devil made me do it / Traind printre demoni: E mana diavolului (2021) – 22 septembrie, ora 22:20. Acesta este un film impresionant care va tine telespectatorii in suspans. Detectivii ED Warren (Patrick Wilson) si Loraine Warner (Vera Farmiga) investighiaza un caz foarte ciudat.

Un tanar este acuzat de comiterea unor crime, insa lucru ciudat este ca acel tanar sustine  ca aceste crime de care este acuzat nu sunt facute de el ci de un demon care il poseda. Asa ca cei doi detectivi vor fi nevoiti sa descopere adevarul dar si sa il scape pe tanar de demonul care il bantuie.
Filmul are durata de o ora si 52 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Dune Part One / Dune (2021) – 24 septembrie ora 20. Filmul Dune este un film SF care spune povestea unui tanar nobil pe nume  Paul Atreides ( Thimotee Chalamet) care  calatoreste pe cea mai periculoasa planeta din univers pentru a-si salva familia si poporul. Filmul Dune are o durata de doua ore si 35 de minute pe IMDb a obtinut nota 8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.