Durere si Vindecare / Enfermeras – sezonul 2 la DIVA
Postul de televiziune Diva va difuza din 11 martie, de luni pana vineri, sezonul 2 al serialului Enfermeras / Durere si vindecare. Serialul va intra la Diva de luni pana vineri, de la ora 15:50, cate doua episoade consecutive pe zi.

In acest sezon, Maria (Diana Hoyos) si Carlos (Sebastian Carvajal) decid sa se mute impreuna pentru a se pregati de nunta, insa, din cauza carierei si a altor obstacole, cei doi nu vor putea sa aiba o viata de familie si risca sa se desparta. La serviciu, Maria are un nou coleg pe Augustin Garnica (Andres Suarez) care vine pe postul de director stiintific.

Augustin va avea un conflict deschis atunci cand pe functia de director financiar este pusa fosta sotie a sa, Victoria. Maria Clara si Victoria vor avea un conflict deschis pentru ca Victoria doreste sa transforme spitalul intr-o afacere si nu intr-un spital social. Despartirea dintre Maria si Carlos pare un lucru iminent dupa ce Carlos este acuzat de malpraxis dupa moartea unui pacient iar Helena (Tatiana Ariza), fosta prietena a lui Carlos, naste o fetita. Solo (Nina Caicedo) si Alvaro (Julian Trujilo) vor lupta pentru a mentine un echilibru intre viata personala si cea profesionala sub noile reguli financiare impuse de Victoria.

Durere si Vindecare / Enfermeras – sezonul 2 la DIVA

In distributia serialului Durere si vindecare telespectatorii ii vor revedea pe actorii: Andres Suarez (care a mai jucat in Experimentul Belko si Prieteni si Eroi), Paula Barreto (a mai jucat in Fara sani nu exista Paradis) sau Lina Cardona (Disidentes). Sezonul 2 al serialului Durere si Vindecare este regizat de Victor Cantillo si Luis Sierra iar Ana Maria Perez este producator exclusiv.

Sezonul 2 Durere si Vindecare are 50 de episoade, fiecare episod are durata medie de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 6,2. Serialul are 4 sezoane cu un total de 375 de episoade.
In luna martie, pe Diva se pot urmari si serialele Blanca si Urmareste.

Diva are licenta tematica – filme si seriale si se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, IPTV si DTH, cum ar fi: Digi, Vodafone, INES, Orange, NextGen sau Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU