Fuego Ardiente / Flacara Iubirii – telenovela Acasa Gold
Pe 18 aprilie, postul Pro Gold va redeveni Acasa Gold. Cu aceasta ocazie, Pro Gold va difuza din 18 aprilie telenovela Fuego ardiente / Flacara Iubirii (2021).

Flacara iubiri incepe din 18 aprilie, de la ora 20, si va fi difuzata in fiecare zi.Telenovela spune intamplarile si intrigile prin care trec membrii familiei Ferrer. Dante (Fernando Ciangherotti) si sora sa Irene (Claudia Ramirez) conduc o companie din Mexic care produce ulei de masline.

Dante Ferrer afla ca este grav bolnav si nu mai are mult de trait, ultima dorinta a sa este sa uneasca intreaga familie si sa isi puna afacerile in ordine. Insa, reunirea familiei va crea o serie de probleme: intreaga familie Ferrer va descoperi o iubire interzisa intre doi membri: Alexa  Mariana Torres), care este maritata cu Joaquin Ferrer (Kuno Becker) si Gabriel (Carlos Ferro), casatorit cu Martina Ferrer (Claudia Martin).

Alexa si Gabriel se iubesc in secret. O alta problema care va iesi la lumina este aceea ca Joaquin, sotul Alexei, este contabilul companiei de ulei si acesta a facut multe ilegalitati, cum ar fi spalare de bani si fals in acte.

Singura membra cinstita a familiei Ferrer este sora lui Dante, Irene, insa si aceasta se indragosteste de un barbat mai tanar ca ea pe nume Fernando Alcocer (Jose Maria de Tavira). Relatia de iubire dintre Irene si Fernando nu este vazuta cu ochi buni de familia Ferrer.

Telenovela Flacara Iubirii este o telenovela clasica. In aceasta productie, telespectatorii vor urmari intregul proces de fabricare a uleiului de masline sau fabricarea uleiului din flori de sofran.

Fuego Ardiente / Flacara Iubirii – telenovela Acasa Gold

Mariana Torres (Alexa) are 36 ani si a mai jucat in telenovelele Destine Furate si Ringo (difuzata de Prima TV). Claudia Ramirez (Irene) are 57 de ani si a jucat in telenovelele  Dragostea nu moare si Cine a ucis-o pe Sara? (o telenovela marca Netflix)

Carlos Ferro (Gabriel) are 37 de ani si a jucat in telenovele ca Inima nu cere voie si Eva Luna.

Telenovela Flacara Iubirii are 85 de episoade, fiecare episod are durata medie de 60 minute. Pe IMDb a primit nota 5.
Pro Gold apartine companiei Pro TV SA si se afla in grilele de baza ale operatorilor de cablu, iptv si dth.

Update 06.01.2024: Acasa Gold redifuzeaza telenovela Flacara Iubirii din 16 ianuarie 2024, de la ora 11:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU