Ea: sezonul 3 al serialului politist indian va aparea pe Netflix

Ea (titlu original in limba engleza: She) este povestea unei tinere politiste indiene care are o misiune complicata: sa fie agent sub acoperire. Adoptand identitatea unei prostituate, Bhumika (Bhumi) trebuie sa se infiltreze intr-o retea de traficanti de narcotice si sa-l prinza pe seful retelei.

Insa Bhumi are o situatie personala foarte dificila: un sot alcoolic de care trebuie sa divorteze, o sora mai mica studenta pe care o intretine si o mama cu probleme psihice. Bhumika, singura salariata a familiei, este piesa de rezistenta atat pentru rudele ei, cat si in misiunea de a captura reteaua de traficanti de droguri.

Desi inceputul misiunii nu este usor iar Bhumi protesteaza initial privind rolul pe care trebuie sa-l joace, politista va avea parte si de reusite. In primul sezon, lansat la data de 20 martie 2020 (in total 7 episoade cu durata cuprinsa intre 31 si 43 minute), Bhumika isi descopera, odata cu misiunea sub acoperire, sexualitatea latenta.

In sezonul 2, lansat la data de 17 iunie 2023, tanara este sfasiata intre datorie si dorinta, pentru ca i-a jurat loialitate interlopului Nayak. Tot in acest sezon (7 episoare cu durata cuprinsa intre 39 si 53 minute), femeia isi exploreaza libertatea sexuala, dar si latura intunecata.

Serialul politist indian de drama si thriller a fost notat pe IMDb cu nota 6,4 si are cota de popularitate 2700. Serialul Ea a fost creat de Imtiaz Ali, care este director, scenarist si actor indian. Imtiaz Ali este cunoscut si pentru filmele Calatorie pe autostrada (2014, scenarist), Rockstar (2011, scenarist).

Ea: sezonul 3 al serialului politist indian va aparea pe Netflix

Ali detine cateva premii pentru realizarile profesionale: premiul pentru cel mai bun dialog oferit de Awards of the International Indian Film Academy pentru filmul Jab We Met (2008), premiul pentru cea mai buna poveste din partea Screen Awards Indian pentru filmul Love Aaj Kal (2010), precum si premiul pentru cel mai bun director pentru filmul Calatorie pe autostrada (2014, Stardust Awards India).

In rolul principal o vedem pe actrita Aditi Sudhir Pohankar, care a mai jucat si in Aashram (2020-2022, Pammi), LSD: Love, Sex Aur Dhokha (2010, Aditi). Aceasta a fost nominalizata pana acum la 3 premii pentru actorie pentru rolurile din serialele Ea si Aashram.

In rolul lui Sasya il vedem pe actorul Vijai Varma, care a mai jucat si in Gully Boy (2019, Moeen Arif), Darlings (2022, Hamza Sheikh), OK Computer (2021, Saajan Kundu). Vijai Varma are in palmares 7 premii pentru actorie, dintre care: premiul pentru cel mai bun actor de sex masculin din partea Hitlist OTT Awards (2023, Darlings), premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar din partea FOI Online Awards (2022, Darlings) si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.