Echipa castigatoare / Dragoste in Santorini – filme romantice DIVA
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze filme romantice si in luna mai, difuzand de luni pana vineri filme romantice in premiera. Aceste filme vor fi difuzate de luni pana vineri de la ora 20:00, dar si in weekend. In acest material vom detalia aceste filme.

Echipa castigatoare (2023) – 24 mai, ora 20. Filmul Echipa castigatoare spune povestea de dragoste intre o fosta jucatoare de fotbal pe nume Emily (Nadia Hatta) si un antrenor de fotbal al unei echipe de fotbal de copii Ian (Kristoffer Polaha). Cei doi fac echipa pentru ajuta o echipa de fotbal de copii sa urce pe culmile gloriei.
Echipa castigatoare are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Jocul dragostei (2023) – 25 mai, ora 20. Filmul prezinta povestea de dragoste dintre Audrey (Kimberley Sustad) si Matthew (Brooks Darnell), care organizeaza un joc numit Jocul dragostei. Scopul jocului este de a-i face pe concurenti sa isi gaseasca perechea. In timpul organizarii acestui joc, Matthew si Audrey vor descoperi ca au multe lucruri in comun care ii pot uni.
Filmul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Dragoste in Santorini (2023) – 26 mai, ora 20. Dragoste in Santorini spune poveste  unui cuplu, Ilana (Torrey DeVitto) si logodnicul sau grec Mike (Yannis Tsimitselis) care participa la o nunta in Santorini. La acel eveniment, Ilana este ceruta in casatorie de Mike. Soacra Ilanei se ofera sa le organizeze nunta celor doi.
Filmul Dragoste in Santorini are durata de o ora si 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Echipa castigatoare / Dragoste in Santorini – filme romantice DIVA

In inima Texasului (2019) – 27 mai, ora 20. Abby (Jonna Walsh) este o antreprenoare din Texas. Ea nu vrea ca lumea sa stie ca provine din Texas insa lucrurile ii sunt date peste cap si Abby este nevoita sa se intoarca in Texas. Acolo, Abby se reintalneste cu fostul sau iubit din liceu Ryan (Nathan Parsons) iar flacara dragostei se reaprinde intre cei doi tineri. Filmul are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Tot in luna mai, Diva va difuza ultimul sezon al serialului politist Blanca, care va incepe din 20 mai. In ultimul sezon al serialului Blanca, eroina nevazatoare interpretata de Maria Chiara Cianetta va reusi sa demaste identitatea teroristului care a amenintat sectia de politie unde Blanca era consultant in primul sezon al serialului.

Teroristul este prins dupa o cursa captivanta contracronometru. Deciziile pe care Blanca le va lua in acest sezon cu numarul 2 ii va schimba radical viata. Sezonul cu numarul 2 al serialului Blanca are 6 episoade, pe IMDb a obtinut nota 7,3. Producatorii serialului vor face o continuare a acestui serial captivant.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.