Linia rosie – serial Happy Channel
Luna aceasta, Happy Channel va incepe difuzarea unui serial thriller american numit Linia Rosie (The red line – 2019). In SUA, serialul a fost difuzat pe CBS.

In primele 5 minute ale serialului, Harrison Brennan, un doctor afro-american, este impuscat si ucis de un politist alb al sectiei din Chicago, care il confunda cu un infractor inarmat.

Serialul urmareste povestile a trei familii in urma acestui incident, modalitatea prin care membrii familiei victimei incearca sa treaca peste aceasta tragedie dar si rasismul in urma caruia ar fi intervenit acest eveniment.

Acestea sunt cele trei familii care au legatura cu acest caz:

  • sotul victimei, Daniel Calder, un profesor de liceu si fiica lor adoptata
  • mama biologica a fiicei lui Daniel Calder si Harrison Brennan, care candideaza la consiliul primariei
  • politistul Chicago Police Department, al carui frate este paraplegic (fost politist) si tatal sau care este un capitan de politie iesit la pensie.

Titlul serialului face referire la linia rapida de transport urban, parte a sistemului de transport de tip L din Chicago, aceasta linie este cea mai aglomerata din oras si se numeste linia rosie.

Serialul Linia rosie este creat de Caitlin Parrish (Supergirl – 2015, Under the Dome – 2013) si Erica Weiss. In serial vom vedea actorii Noah Wyle (ER – 1994, Donnie Dark – 2001, A Few Good Men – 1992), Emayatzy Corinealdi (The invitation – 2015), Aliyah Royale (The Walking Dead: World Beyond – 2020), Noel Fisher (a interpretat rolul lui Michelangelo in filmele Testoasele ninja), Howard Charles (Shadow and Bone – 2021, The Musketeers – 2014), Elizabeth Laidlaw (Boss – 2011), Vinny Chhibber (Animal Kingdom – 2016), Michael Patrick Thornton (Private practice – 2007, Elementary – 2012, The Exorcist – 2016) si altii.

Linia rosie – serial Happy Channel
Acest serial are un singur sezon alcatuit din 8 episoade si va fi difuzat de Happy Channel din 16 octombrie, urmand sa se vada in fiecare sambata si duminica de la ora 23:00, respectiv 23:15.
Pe IMDb a obtinut nota 5.5 din aproximativ 1.000 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.