Vodafone activeaza HbbTV pentru DW English HD si Duna TV
Saptamana trecuta, operatorul de telecomunicatii Vodafone Romania a introdus canalul german DW, varianta in limba engleza dupa ce varianta germana a postului s-a inchis pe 1 ianuarie 2024. Varianta cu dublaj in limba engleza a postului DW se poate viziona in grila Vodafone pe pozitia 731. Daca pana saptama trecuta varianta in limba germana se putea viziona in SD, acum varianta in limba engleza DW este in HD.

Pe langa aceasta schimbare, cei de la Vodafone le-au pregatit o surpriza neasteptata abonatilor: operatorul a activat sistemul HbbTV pentru doua canale TV din grila digitala, DW English si Duna TV.

Ce este HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV)?

Pentru canalele care au HbbTV activ, abonatii cu televizoare smart conectate la internet pot viziona postul prin stream-uri in mai multe limbi. Cu alte cuvinte, abonatii Vodafone cu televizoare smart pot viziona DW cu dublaj in trei limbi: engleza, spaniola si araba.

DW English se afla si in grilele digitale ale operatorilor Orange Romania, Orange Romania Communications, Digi si NextGen.
Al doilea canal care are activat HbbTV este Duna TV, singurul post in limba maghiara din grila Vodafone care este inclus in pachetul Complet si nu in pachetul Panonia.

Abonatii Vodafone care au televizoare smart si pachetul Complet pot viziona cu sistemul HbbTV activat pentru Duna TV streamurile canalelor M1, M2, M4, M5, Duna World si M4 Sport+. Aceste canale sunt si in grila Vodafone dar in pachetul Panonia.

Vodafone activeaza HbbTV pentru DW English HD si Duna TV

Vodafone este primul operator de telecomunicatii principal din Romania care a activat HbbTV pentru unele canale. Sistemul se gaseste in specificatiile televizoarelor smart marca LG si Samsung.

Vodafone a inlocuit DW (varianta germana) cu DW English inclusiv in aplicatia Vodafone TV. Insa, in aplicatie DW English este in varianta SD.

Vodafone Romania este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania care ofera servicii fixe si mobile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII