Editii speciale de Paste pe TVR 2
In acest material vom detalia programele speciale difuzate de postul TVR 2 in perioada 22-25 aprilie.

Emisiunea Castiga Romania va incepe in data de 22 aprilie, de la ora 20. Saptamana trecuta, emisiunea a implinit 5 ani. Virgil Iantu ii asteapta pe fanii emisiunii in fata televizorului pentru 5 editii speciale. Castiga Romania este singura emisiune de cultura generala care invata telespectatorii lucruri despre tara lor.

Parintele Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu – 22 aprilie, ora 21:10. In acest documentar, telespectatorii vor afla detalii din viata celui mai cunoscut teolog si duhovnic care a trait in secolul trecut.

Documentarul Aceasta este calea incepe sambata, 23 aprilie, de la ora 08. Documentarul Aceasta este calea ne prezinta cel mai vechi oras, Ierusalimul. In acest documentar, telespectatorii vor afla ca, de fapt, Iisus nu a locuit in Ierusalim pana in ziua in care si-a indeplinit ultima misiune pamanteasca.

Emisiunea Mic dejun cu un campion incepe la ora 10. Realizatoarea emisiunii, Daniela Zeca-Buzurea, il va avea ca invitat pe profesorul universitar Vasile Gavrila care raspunde la intrebarea Ce asteptam? Asteptam Invierea. Parintele Gavrila a infiintat scoala Sfintii Trei Ierarhi.

Emisiunea Cap Compas incepe la ora 12:30. Echipa emisiunii a pregatit un reportaj ce va raspunde la intrebarea Pe unde a pasit Iisus?

Editii speciale de Paste pe TVR 2

Emisiunea Femei de 10, Barbati de 10 va incepe de la ora 15 cu o editie speciala. In colaborare cu Primaria Suceava, platoul emisiunii se transforma in ulita satului. In editia speciala a emisiunii, telespectatorii vor descoperi mestesugari si artisti din Suceava. Vom vedea si o expozitie culinara in care invitatii si telespectatorii vor vedea ce se pune pe masa de Paste in fiecare zona a tarii.

Invitatii speciali ai emisiuni Femei de 10, Barbati de 10 sunt: Gheorghe Turda, Nicolae Furdui Iancu si fiul sau, Stefania Rares si altii.

Pe 24 aprilie, de la ora 11, cei mici sunt invitati la circ. Circul Metropolitan Bucuresti prezinta spectacolul Legenda Iepurasului.

Sanatate cu de toate va incepe la ora 12 si ii va duce pe telespectatori la Runcu unde se va gati sanatos si se vor asculta melodii cantate de unul dintre cei mai renumiti lautari, Constantin Lataretu.

Gala Umorului va incepe la ora 13 cu o editie speciala in care vom urmari scheciuri de sezon. La ora 15, artistul Paul Surugiu (Fuego) invita telespectatorii sa urmareasca un spectacol folcloric sustinut la Chisinau numit Iubirea infloreste primavara. Paul Surugiu va canta alaturi de artisti din Moldova precum Adriana Ochisanu, Olga Ciolacu si altii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.