Meciurile din Champions League si Europa League vor putea fi urmarite de abonatii RCS & RDS

Abonatii RCS & RDS vor putea urmari meciurile din Champions League si Europa league care vor incepe din aceasta seara, anunta DigiSport.ro.

Partidele principale vor fi transmise de catre PRO TV, Look TV si Look Plus.

Meciurile din Champions League si Europa League vor putea fi urmarite de abonatii RCS & RDS. Posturile care vor transmite aceste partide de fotbal, sunt incluse in toate pachetele de televiziune de la RCS-RDS. O lista cu toate posturile si toate pachetele oferite de catre compania RDs-RCS poate fi vizualizata aici.

Era mult mai interesant daca meciurile erau disponibile pe posturile RCS & RDS (Digisport 1, Digisport 2, Digisport 3 si Digisport 4) insa este multumitor cel putin faptul ca le vom putea vedea fiind abonati Digi.

Cele trei posturi (PRO TV, Look TV si Look Plus) se afla atat in pachetul analogic cat si in pachetul Digital. In concluzie, nu mai trebuie sa setati nimic pentru a putea viziona meciul preferat.

Programul meciurilor transmise pe cele trei posturi este disponibil pe DigiSport.ro insa daca aveti nelamuriri despre acestea puteti lasa un comentariu.

Meciurile nationalei de fotbal vor fi transmise integral de catre PRO TV si PROX iar meciurile din Europa League si Champions League din 2018 vor fi transmis integral de catre trustul MEDIA PRO.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.