Emisiunea Mireasa revine la Antena 1 cu sezonul 3
Sezonul 3 al emisiunii Mireasa revine la postul de televiziune Antena 1. Din 6 martie, Simona Gherghe isi asteapta fanii emisiunii sa le faca cunostinta cu o alta serie de concurenti.

Mireasa incepe sambata, 6 martie, de la ora 13:45. Sezonul 2 al emisiunii Mireasa a durat 5 luni si s-a incheiat sambata trecuta.

Modul de desfasurare al emisiuni Mireasa a ramas neschimbat: 8 fete si 6 baieti vor intra in casa Mireasa. Baietii vor intra alaturi de mamele lor in competitie matrimoniala. Concurentii nu au voie sa intre in competitie cu niciun dispozitiv electronic, ei au voie sa paraseasca casa Mireasa doar in cazuri speciale si cu acordul producatorilor. La aceasta emisiune participa baieti si fete cu varsta cuprinsa intre 23-33 de ani, care vor sa isi gaseasca sufletul pereche.

Marele premiu al emisiunii Mireasa este in valoare de 40.000 de Euro. Telespectatorii isi pot sustine favoritii si in fiecare sambata, in gala, se vor anunta favoritii telespectatorilor. Premiul cel mare il obtine cuplul care hotaraste sa se casatoreasca in direct. In cazul in care niciun cuplu format in aceasta emisiune nu se casatoreste, atunci telespectatorii vor vota concurentii favoriti iar cine obtine cele mai multe voturi, va castiga cate un premiu de 10.000 de euro.

Emisiunea Mireasa revine la Antena 1 cu sezonul 3
Emisiunea Mireasa se va difuza in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 14:00 si sambata de la ora 13:45. Primul sezon a fost prezentat de Diana Dumitrescu iar sezoanele 2 si 3 sunt prezentate de Simona Gherghe.

In trecut a mai fost difuzata o emisiune similara numita Mireasa pentru fiul meu. Simona Gherghe a prezentat si principala emisiune de stiri a postului Antena 1, numita Observator.

Neata! cu Razvan si Dani – modificare program Antena 1
Din 7 martie, emisiunea Neata! cu Razvan si Dani se va vedea si in diminetile de duminica. Emisiunea incepe de la ora 10:00. Editia de duminica a acestei emisiuni va contine rubrici noi si interviuri interesante dar si retete gustoase preparate de chef Nicolai Tand. Emisiunea Neata cu Razvan si Dani este la sezonul cu numarul 13 si este difuzata din 2008.

Postul de televiziune Antena 1 este in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, DTH si IPTV din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

    • Puteti trimite scrisoarea pe adresa postului Antena 1. BD. Dimitrie Pompeiu nr 9-9A Iride Business Park, Cladirea 16 Sector 2 Bucuresti.