Entrevias – sezoanele 2 si 3
Entrevias / Wrong side of the tracks (2022) este unul dintre ultimele seriale spaniole adaugate de Netflix, productia este disponibila pe platforma online din 20 mai 2022.

Serialul este un thriller de actiune si prezinta un veteran de razboi care este satul sa priveasca modul in care cartierul sau cade victima traficantilor de droguri. Atunci cand nepoata sa adolescenta este rapita de traficanti, el decide sa isi faca singur dreptate.

Entrevias este creat de David Bermejo (Los hombres de Paco – 2005) iar rolul personajului principal este interpretat de Jose Coronado (The Body – 2012). Din distributie fac parte si actorii Nona Sobo, Felipe Londoño, Laura Ramos, Manolo Caro (Los Serrano – 2003), Manuel Tallafé (The Last Circus – 2010), Itziar Atienza (Spanish Affair – 2014, Smoke & Mirrors – 2016), María de Nati (May God Save Us – 2016, The Candidate – 2018) si altii.

Pe IMDb, seria a obtinut nota 6.4 din 236 de recenzii si se afla pe locul 664 in topul IMDb al celor mai populare seriale. Astazi, se afla pe locul 3 in Top 10 Netflix al celor mai vizionate seriale in Romania.

Serialul spaniol Entrevias are 2 sezoane si 16 episoade difuzate pana in prezent. In Spania, ultimul episod al sezonului 2 a fost difuzat pe 17 mai 2022. Pe Netflix este disponibil momentan doar primul sezon si sunt sanse mari ca al doilea sezon sa se vada pe platforma online pana la finalul lui 2022.

Entrevias – sezoanele 2 si 3

In ceea ce priveste Entrevias – sezonul 3, nu exista inca informatii oficiale daca seria va fi reinnoita, cu siguranta va conta mult succesul inregistrat pe Netflix. Primele doua sezoane au fost difuzate anul acesta, daca se va lansa si sezonul 3, probabil il vom vedea in prima jumatate a lui 2023. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Supercatelusii – serie de aventura Netflix

Supercatelusii (Super Pupz) este o serie canadiana pentru copii si pentru intreaga familie disponibila pe Netflix din 31 martie. Prezinta aventurile a patru catei cu puteri speciale care isi ajuta prietenii copii in aventurile lor. Primul sezon are 10 episoade iar pe IMDb are nota 6.7 din 92 de recenzii.

Daca ati urmarit primul sezon Entrevias, ce parere aveti despre acesta? Ati dori sa vedeti episoade noi?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. E un serial cu un puternic impact social. Droguri, adolescenti, oameni politici, mafioti ascunsi in spatele unor imobiliari de succes si politia care doreste sa rezolve situatia dar nu are parghiile necesare. E ceea ce avem in Romania.

      • De fapt, nu este un serial Netflix Original, in Spania a fost difuzat pe Telecinco inca din februarie.
        Anonim, inca nu se stie cand va fi disponibil sezonul 2 pe Netflix insa vom anunta cand vom avea informatii despre acest subiect.