Gusti! Si apoi mananci – noul show culinar pe TVR 1
Cea mai noua emisiune gastronomica se va vedea pe TVR cu numele Gusti! Si apoi mananci cu chef Alex Petricean.

In show-ul culinar Gusti! Si apoi mananci, chef Alex Petricean ne va arata trucuri in bucatarie si va reinterpreta bucataria romaneasca alaturi de invitati din domeniul gastronomiei.

Emisiunea va avea rubrici precum Tips & Tricks, Reteta zilei, Retete cu doar 10 lei si Invitati din lumea gastronomica. Premiera emisiunii va fi luni, 2 noiembrie si se va putea vedea de luni pana joi, incepand cu ora 13:30, pe TVR 1.

Alex Petricean (D’Artagnan) a aparut prima data in lumina reflectoarelor in cadrul primei emisiuni Masterchef (2012), unde a iesit pe locul al treilea. Castigatorul primului sezon Masterchef in Romania a fost Petru Buiuca, dupa victoria obtinuta in finala impotriva lui Mimi Nicolae.

A fost sportiv de performanta (scrima) timp de 15 ani iar ulterior a lasat Romania pentru Bruxelles, de unde s-a inscris in concursul Masterchef. In 2018 a fost declarat de ghidul Gault & Millau cel mai bun chef din Romania, fiind chef la restaurantul Maize. Ulterior, Alex Petricean si-a deschis propriul restaurant unde pot fi savurate retete din bucataria romaneasca fina. Anul acesta a fost declarat din nou Chef al Anului de Romanian Hospitality Institute.

Gusti! Si apoi mananci – noul show culinar pe TVR 1

In ultima perioada, de luni pana joi de la ora 13:30, au fost difuzate alte emisiuni culinare, Kevind Dundon – Bucatar in Irlanda si Catherine – Bucatar in Irlanda.

Reamintim ca, pe 19 octombrie a fost lansata pe TV Paprika o alta emisiune culinara cu chef Radu Dumitrescu, numita Culoare in farfurie.

Asadar, daca dorim sa vizionam un show culinar cu retete inedite si interviurile unor personaje importante din peisajul culinar, nu ne ramane decat sa urmarim noua emisiune Gusti! Si apoi mananci, cu chef Alex Petricean, pe TVR 1 incepand de luni, 2 noiembrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.