Red Notice 2 si 3 – data lansare Netflix
La scurt timp de la lansarea filmului Red Notice au fost confirmate deja primele informatii despre continuarea acestei productii, nu numai ca vom vedea Red Notice 2 dar si Red Notice 3.

In acest film, Ryan Reynolds si Dwayne Johnson sunt doi agenti FBI aflati in urmarirea cunoscutului hot care opereaza sub numele The Bishop.

Netflix a investit in primul film 200-250 milioane de dolari, fiind cea mai scumpa productie a lor pana in acest moment. Desi filmul nu a impresionat, se pare ca exista planuri sa continue cu inca doua filme.

Regizorul si scenaristul filmului Red Notice, Rawson Marshall Thurber, a confirmat inca de la lansarea primului film ca exista planuri pentru a lansa un sequel pentru acest film, atat pentru Red Notice 2 cat si pentru Red Notice 3.

Red Notice 2 si 3 – data lansare Netflix

Netflix nu a confirmat inca aceste doua filme si nu exista informatii despre data lansarii Red Notice 2 si Red Notice 3 insa vom actualiza acest articol cu orice informatie noua vom afla.

Avand in vedere durata de filmare si productie a unui film de aceasta talie, probabil nu vom vedea Red Notice 2 mai devreme de finalul anului 2023 insa va depinde si de evolutia crizei sanitare care poate pune piedici in acest sens.

In ceea ce priveste actorii, considerand ca Dwayne Johnson, Ryan Reynolds si Gal Gadot sunt actori foarte cunoscuti dar si scumpi, nu se stie daca ii vom vedea in aceeasi formatie si anul urmator. Stiind ca nu au fost victime in primul film, putem spera la aceeasi distributie si in filmele urmatoare.

Pe IMDb, Red Notice a obtinut nota 6.4 din aproximativ 213.000 recenzii. Filmarile au avut loc in Roma. Productia poate fi vizionata in acest moment online pe Netflix.

Daca ati urmarit Red Notice, ce parere aveti despre acest film? Va doriti sa fie lansate si urmatoarele doua filme, Red Notice 2 si Red Notice 3?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII