Sezonul nuntilor incepe la DIVA
In luna mai, postul de televiziune Diva a pregatit filme cu tematica nunta. In cadrul programului Sezonul nuntilor, postul de televiziune va difuza cate doua filme cu aceasta tematica in fiecare zi de duminica, de la ora 16.

Perfect Harmony / Armonia Perfecta (2022) – 7 mai, ora 16. Jack Chandeller (James Denton) este un fost cantaret de pop ramas vaduv. Prietenul lui Jack, Simon (Peter Benson) ii face cunostinta cu Barrett Woodward (Sherri Saum), care este si ea o chitarista celebra. Barrett este buna prietena cu Naomi (Julia Benson), logodnica lui Simon, Naomi si Simon urmand sa se casatoreasca.

Jack ii compune lui Simon un cantec ca dar de nunta. Cu cateva zile inainte de nunta, Simon si Naomi ii roaga pe Jack si Barrett sa fie domnisoara de onoare respectiv domnisorul de onoare. Cei doi accepta si astfel Jack si Barrett vor petrece ceva timp impreuna, lucru care ii va face sa inteleaga ca au ceva in comun (muzica) si ca ar putea forma un cuplu fericit.

Filmul Armonia Perfecta are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a primit nota 7.

In the Key of Love / Cheia dragostei (2019) – 7 mai, ora 18. Maggie (Laura Osnes) este de profesie fotograf. Maggie pleaca din orasul sau natal pentru a se angaja la un celebru ziar. Dupa doi ani, ea se reintoarce in orasul natal pentru a fi fotograful de onoare la nunta prietenei sale cele mai bune.

Sezonul nuntilor incepe la DIVA

La acea nunta participa si fostul prieten al lui Maggie, Jake (Scott Michael). La acel eveniment, Maggie si Jake vor descoperi ca flacara iubirii dintre cei doi nu s-a stins.
Cheia dragostei are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Wedding of a Lifetime / Nunta de pomina (2022) – Filmul spune povestea lui Jake (Jonathan Bennett) si Darby (Brooke D’Orsay), care au fost casatoriti timp de 10 ani. Cei doi se despart pentru a-si urma fiecare visul abandonat in momentul casatoriei. Dupa un timp, Jake si Darby se vor reintalni in cadrul unei emisiuni TV de dating.
Filmul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

One Winter Wedding / O nunta perfecta (2021). Cara (Taylor Cole) este o scriitoare ocupata cu promovarea cartii sale. Ben (Jack Turner) este antreprenor. Cara si Ben formeaza un cuplu. Cu toate ca isi doresc o nunta mare, din cauza timpului redus cei doi decid sa faca o nunta restransa, fara probleme. Insa, destinul le-a pregatit o nunta cu peripetii.
O nunta perfecta are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.