Valeria: cand apare sezonul 4?

Valeria (2020-prezent) este un serial de comedie dramatica si comedie despre sex de origine spaniola, bazat pe seria de romane ale scriitoarei Elisabet Benavent En los zapatos de Valeria. Actiunea din romanele mentionate a fost adaptata pentru Netflix de Maria Lopez Castano. Primul sezon al serialului a fost lansat la data de 8 mai 2020, iar al doilea sezon la data de 13 august 2021.

Al treilea sezon a aparut pe Netflix la data de 2 iunie 2023, iar fanii se intreaba daca va urma si sezonul 4. Neoficial, Netflix a anuntat ca sezonul 3 va fi si ultimul, insa nu a confirmat sau infirmat oficial aceasta veste. Unii spera ca producatorii vor continua cu sezonul 4, intrucat seria de romane ale scriitoarei Elisabet Benavent cuprinde 4 carti, iar actiunea serialului a respectat pana acum povestea originala.

Valeria este o scriitoare care se gaseste in pana de inspiratie. De asemenea, casnicia acesteia incepe sa scartaie. Drumul infundat pe care a intrat Valeria are nevoie de o schimbare, asa ca femeia se apropie de 3 prietene apropiate, alaturi de care redescopera viata si inspiratia. Grupul de prietene foloseste aplicatii de dating pentru a-si regasi pofta de viata si dragostea, iar apoi impartasesc impresii despre experientele avute.

Serialul prezinta probleme controversate si delicate precum adulterul, prietenia, infidelitatea, tradarea, diverse orientari sexuale si prezinta scene incendiare de sex.

Valeria: cand apare sezonul 4?

Serialul a obtinut nota 6,6 pe Imdb si are cota de popularitate 706 azi, in crestere. Valeria a fost filmat in Spania, iar fiecare sezon contine 8 episoade de 40 de minute. Din distributie fac parte actorii Diana Gomez (Valeria), Silma Lopez (Lola), Paula Malia (Carmen), Teresa Riott (Nerea), Maxi Iglesias (Victor), Juanlu Gonzalez (Borja), si multi altii. Diana Gomez a mai jucat si in Garcia (2022), Fabrica de bani (2019-2021), Salvador: Puig Antich (2006). Silma Lopez este actrita si scenarista spaniola care mai poate fi vazuta si in Crimen con vista al mar (2013), Que te juegas (2019), Private sales (2016). Pe Paula Malia am mai vazut-o si in Daca nu te-as fi cunoscut (2018), Cites (2016), Locco por ella (2021).

Teresa Riott a mai jucat si in The last of the nights (2012), Cuentame como paso (2020), Barcelona nit d’estiu (2013). In anul 2021, actrita Teresa Riott a primit premiul pentru Cea mai buna actrita din partea Artisan International Film Festival pentru rolul din filmul Last of the Nights.

Dupa succesul deosebit al serialului american Sex in the City, Valeria prezinta viata femeii spaniole independente profesional din secolul 21, dar si lupta ei pentru iubire, cariera si implinire.

Update: Sezonul 3 a fost ultimul pentru serialul Valeria;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU