FBI: Biroul de Investigatii – premiera AXN
Postul de televiziune AXN aduce in premiera in Romania un serial interesant despre activitatea unei agentii federale de investigati criminalistice. Serialul se numeste FBI: Biroul Federal de Investigatii si va intra in grila AXN Romania pe 4 martie, de la ora 21.

Serialul FBI: Biroul de Investigatii va fi difuzat in fiecare seara de luni, serialul este realizat de Dick Wolf, cel care a castigat un premiu Emmy si echipa care a realizat franciza serialelor Lege si Ordine. FBI: Biroul de Investigatii spune povestea unei echipe de criminalisti care isi pun la bataie toate talentele lor pentru a asigura linistea si ordinea in Statele Unite ale Americii.

Echipa Biroului de Investigatii Criminalistice din New York este alcatuita din urmatorii agenti: agentul de politie Maggie Bell (Missy Peregrym) este unul dintre cei mai ambitiosi si curajosi agenti de politie care nu renunta niciodata, indiferent daca cazul de crima pe care il investigheaza este complicat. Ea provine dintr-o familie de politisti.

Omar Adom (Zeeko Zaki) a fost agent sub acoperire timp de 2 ani inainte sa fie cooptat in echipa FBI. Isobel Castile (Alma de la Garza), agentul special adjunct Jubal Valentine (Jeremy Sisto) si analistul Khristine Chazal (Ebone Noel) fac de asemenea parte din echipa. In primul sezon, aceasta echipa de investigatii se va confrunta cu diferite cazuri de  terorism, crima organizata sau spionaj.

FBI: Biroul de Investigatii – premiera AXN

Actrita Missy Peregrym a mai jucat in seriale de investigatii ca: Ofiteri incepatori, Hawaii 5.0, Lege si Ordine: Brigada speciala, Van Helsing si seria de seriale FBI , FBI International si FBI: Most Wanted. Zeeko Zaki a jucat in seriale ca: NCIS Los Angeles si seria de seriale FBI. Alma De La Garza a jucat in seriale precum CSI Miami, NCIS Los Angeles, Lege si Ordine: Brigada Speciala, serialele Minti Criminale si FBI.

Serialul FBI: Biroul Federal de Investigatii are 7 sezoane cu un total de 114 episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,1.

AXN apartine companiei Antena Group Grecia si are licenta tematica – seriale si filme. Postul de televiziune se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi Orange, Orange Romania Communications, Digi, Vodafone, Focus Sat sau NextGen.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.