Euforia: HBO a confirmat sezonul 3

Euforia este un serial american produs si difuzat de HBO MAX. Genul programului este drama pentru adolescenti si cuprinde doua sezoane cu cate 8 episoade cu durata de aproximativ o ora. In luna februarie 2022, HBO MAX a confirmat ca va produce si cel de-al treilea sezon. Euforia este un serial bazat pe o productie israeliana numita Euphoria si creata de Ron Leshem si Daphna Levin.

Serialul a fost filmat in mai multe locatii, dintre care Los Angeles, California, Sony Pictures Studio si studiourile Warner Bros din California, Dublin, New York, Roma, Singapore, Hertfordshire. Euforia este cel de-al patrulea cel mai vizionat serial HBO, dupa Game of Thrones, Ultimul dintre Noi si Casa Dragonului.

Serialul a obtinut nota 8,4 pe IMDb si are cota de popularitate, in crestere azi, de 28. Euforia a castigat 9 premii Emmy pana acum din totalul de 41 de premii si 106 nominalizari. Dintre premii, mentionam Premiul Emmy pentru actrita din rol principal in anii 2020 si 2022, premii Emmy pentru machiaj contemporan ne-prostetic, precum si premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal decernat de Critics Choice Awards in 2023, Satellite Awards in 2019, BET Awards in 2022.

Tot in anul 2023, Zendaya, actrita din rolul principal, a castigat un premiu Globul de Aur pentru Best Performance by an Actress in a Television Series-Drama. In anul 2020, show-ul a primit premiul Best Music Supervision for Television Drama din partea Guild of Music Supervisors Awards. Serialul a primit si premii pentru regie, machiaj si actori din roluri secundare.

Subiectul serialului Euforia este un grup de liceeni din orasul fictional East Highland, California, care se lupta cu probleme legate de dependenta de droguri, dar si cu diverse aspecte ale vietii, precum sexul si violenta. Personajul principal este Zendaya, o fosta dependenta de droguri care incearca sa-si regaseasca locul in lume. Aceasta este si naratoarea serialului.

Euforia: HBO a confirmat sezonul 3

Din distributie fac parte actorii Zendaya (Rue Bennet), Hunter Schafer (Jules Vaughn, o fata transgender care incepe o relatie cu Rue), Angus Cloud (Fezco, distribuitor local de droguri si apropiat al lui Rue), Jacob Elordi (Nate Jacobs, atlet al liceului care isi mascheaza insecuritatile sexuale prin agresivitate), Maude Apatow (Lexi Howard, cea mai buna prietena a lui Rue si sora lui Cassie), Alexa Demie (Maddy Perez, eleva populara si prietena lui Nate) si altii.

Zendaya este cantareata si actrita americana si a mai jucat si in Omul Paianjen: Intoarcerea Acasa (2017), Omul Spectacol (2017), Malcolm si Marie (2019). Zendaya a castigat, pana acum, 29 de premii pentru actorie, dintre care doua premii Emmy si un premiu Globul de Aur.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.