Orange Romania Communications scumpeste abonamentele fixe si DTH
Operatorul de telecomunicatii Orange Romania Communications va trimite instiintari cu privire la scumpirea abonamentelor fixe si abonamentelor de satelit incepand cu 1 aprilie. Aceasta instiintare se va trimite abonatilor DTH in luna martie, odata cu factura. Mai jos puteti vedea continutul instiintarii:

„Salut,
La Orange investim permanent in tehnologie ca sa iti oferim servicii de cea mai buna calitate si sa te bucuri de cea mai buna experienta. In contextul economic actual si al cresterii constante a costurilor furnizarii serviciilor fixe de telecomunicatii si a serviciilor de televiziune prin satelit, incepand cu data de 1 aprilie 2024 contractul/contractele cu Orange Romania Communications SA se modifica dupa cum urmeaza: Pretul pentru fiecare serviciu fix si televiziune prin satelit va fi majorat cu 2 euro. Majorarea valorii abonamentului/ abonamentelor nu modifica perioada contractuala curenta si nici restul conditiilor contractuale cu exceptia modifiicarilor mentionate mai jos in prezenta notificare.

Incepand cu aceeasi data (1 aprilie 2024) vei beneficia gratuit timp de 24 de luni de 100 de minute internationale valabile in retelele mobile din zona SEE si zona Europa. La expirarea celor 24 de luni, aceasta optiune se va dezactiva automat. Totodata te informam ca urmatoarea clauza va completa Contractul aplicabil serviciului / serviciilor mentionate mai sus devenind parte integrata din acesta, la Sectiunea recapitulativa a tarifelor si in Conditiile Contractuale Esentiale (care se completeaza cu articolul 5 care se va introduce imediat dupa articolul 5 din CCE).

Orange Romania Communications are dreptul de a modifica tarifele pentru serviciile contractate de catre Client conform indicelui armonizat al preturilor de consum (IAPC / HICP Annual Data Average Index and Rate of Change) respectiv rata medie anuala a inflatiei stabilita pentru Romania de catre Eurostat oficiul de Statistica al Uniunii Europene valabila la data la care se implementeaza modificarea dar nu mai mult de 8% din preturile standard ale serviciilor (fara eventuale reduceri) prezentate in contract.

Orange Romania Communications scumpeste abonamentele fixe si DTH

Orange Romania Communications are dreptul sa aplice aceasta modificare o data pe an in mod automat fara a mai fi necesara alta formalitate sau consintamantul Clientului in acest sens exclusiv in termenul notificarii trimise de Orange Romania Communications. Notificarea poate fi comunicata odata cu factura de servicii, in SMS, e-mail sau scrisoare. Partile convin ca actualizarea tarifelor in termenul prezentei clauzei nu reprezinta o modificare unilaterala.

Ne dorim sa ramai in continuare clientul nostru insa daca nu esti de acord cu aspectele de mai sus poti renunta la contract in 30 de zile de la primirea acestei notificari fara a plati  despagubiri/ penalitati. Pentru aceasta ne poti contacta prin scrisoare transmisa la adresa Calea Victoriei, nr 35, sector 1, Bucuresti, cod postal 010061, pe orange.ro/contact, prin apel la 300 (gratuit in reteaua Orange) sau 0374300300 (apel cu tarif normal pentru apelurile din alte retele nationale si roaming) sau in magazinele Orange.

In cazul renuntarii la contract ai obligatia de a returna intr-un magazin Orange echipamentele TV si internet pe care le ai in custodie (daca este cazul). In lipsa unui raspuns din partea ta vom considera ca esti de acord cu implementarea modificarilor la data anuntata mai sus.

Cu prietenie, Antonie Drevon, Director Marketing”

Orange Romania Communications este primul operator de telecomunicatii care scumpeste abonamentele in 2024.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

55 COMENTARII

  • Instintarea si acest material se adreseaza abonatilor de satelit si telefonie fixa ( asta inseamna servici fixe) Noi am scris instintarea primita de la un abonat.

 1. Instintarea nu e majorarea pt.fiecare serviciu fix..nu pt.toate serviciile fixe ..Adica net,tv+Voce Fix…doar voce.. adica doar Voce Fix. Am primt si eu instintarea. am revenit in call center. Si este exact ca in mesajul primit …doar Voce fix..adica telefonul fix

 2. Exact… subventiile. Daca nu sunteti in perioadă contractuală schimbati operatorul. Cum sa bagi in premium mizeria aia de HGTV care a stat la Digi cateva luni fara reclame „in exclusivitate” dupa care au băgat reclame ca sa nu dispară. Oricum dpdv Orange si Vodafone servicii fixe au zilele numărate, faliment scrie pe ele…. UPC barem a putut sa arunce pisica moarta in curtea la Vodafone, stai aa vezi ca statul român vrea sa primească pisica moartă de la Orange…. este si pregătit.

  Ps…. pana atunci o mai punem de o combinație marca Arahat.. … statul român ofera gratuit nu stiu cate alarme monoxid si anti-incediu…. din seria…. am sarit in aer si nu stiu cum draci am murit…. de la monoxid sau incediu?

 3. Bancul zilei 🤣🤣🤣. Gata băieți, v-ați răcorit? Credeați ca posturile alea aunt mocangeala? 🫤🫤🫤 haideți inapoi la digi ca daca va prinde puriul ca l-ati lasat fara digisport, scoate cureaua 🥺🥺🥺

   • Deeeh Gorila, unde-i deșteptăciune multă este si prostie cu carul. Asa au făcut astia, au trecut de la Digi la Oramge, s-au bucurat de posturile AP si ID 🤣🤣🤣🤣…. si acum le vine nota de plată.

    Ps…. auzi intrebare, de om „destept 🥺🥺🥺” , daca fuzionează de ce maresc?…. simplu…. că-și piermit… cu un om „destept 🥺🥺🥺🥺” iti poți piermite multe….

   • Exact… subventiile. Daca nu sunteti in perioadă contractuală schimbati operatorul. Cum sa bagi in premium mizeria aia de HGTV care a stat la Digi cateva luni fara reclame „in exclusivitate” dupa care au băgat reclame ca sa nu dispară. Va cer bani in plus pe posturile expirate ca HGTV.

  • Ce am scris in urma cu veo 2-3 săptămâni? Cine are perioada contractuala (cei cu televizoare) or sa fie slab afectați, cine este la.liber pot să-și rezilieze contractul.

   Ps…. desteptul 🥺🥺🥺… nu vrea sa priceapă ca nimic nu este gratuit…. ba dacă te iei de inteligența lor, ca argument, te mai si înjură jignesc caterinca de 2 lei valoarea lor…. dar si aia este 2 euro nu 2 lei

     • Și de când se va aplica mărirea abonamentului la Digi cablu.Dacă va mări abonamentul la cablu va trebui să introducă mai multe canale must carry sau alte canale

     • Una e sa maresti cu 5 lei, alta cu 20 de lei.Ca majoritatea au si net si tv in acelasi abonament.Daca nu ma insel Digi a majorat ultima data preturile in 2019 cu 2-3 lei per serviciu.Orange (ex Telekom) a majorat de atunci de cel putin 5 ori.Nu-i de mirare ca le tot pleaca clientii…La rebranduirea Romtelecom erau 1,5 mil clienti pe tv…Acum impreuna cu Orange au doar 1,1…Ghici unde au plecat restul??

     • La ce intelegere cu Discovery te referi? Vor intra si alte canale ce tin de Discovery sau doar prelungesc contractul pentru cele care exista deja in grila?

     • Va fi anuntat doar prelungire de contract fara nimic in plus. Insa aceasta prelungire va fi mai scumpa anual cu 10-20% din cauza inflatiei ( Digi va plati aceasta marire) plus ca extraoptiunea hbo max va fi mai scumpa cu 5 lei pentru ca abonati digi care au canalele hbo sa poata avea acces gratuit la apicatia Max.