Sharkfest si alte documentare pe National Geographic si Nat Geo Wild
In acest material va vom prezenta cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna iulie pe posturile National Geographic si National Geographic Wild.

National Geographic
La pescuit de ton – din 7 iulie, in fiecare zi de miercuri cate 2 episoade de la orele 20 si 21. Aceasta serie de documentare de pescuit de ton se afla la sezonul 10. Capitanii din Gloucester vor avea parte de noi provocari.

Supravietuitorul – Din 14 iulie in fiecare zi de miercuri de la ora 23. Hazen Audel va calatori in diferite zone greu de supravetuit unde va intalni diferite triburi si ne va arata cum traiesc aceste triburi indigene. Hazen va merge in junglele Surinam si Peru din America de Sud, junglele din Malay, Papua Noua Guinee, Padurile din Nordul Laosului sau stancile de calcar din Filipine.

Avioane Uriase, din 15 iulie in fiecare zi de joi de la ora 20. Noul sezon al acestei serii documentare ne va arata avioanele prin ochii oamenilor care le construiesc. le intretin si le piloteaza.

Aeroportul inghetat din Alaska – din 22 iulie, in fiecare zi de joi de la ora 22. In acest documentar va fi prezentat aeroportul Ted Stevens Anchorage Alaska. Acest aeroport este situat intr-o zona in care temperaturile meteorologice sunt mereu cu minus si vantul sufla cu peste 160 km/h. Acest aeroport nu a fost inchis niciodata in ciuda conditiilor meteo nefavorabile.

Documentarele de pe National Geographic Wild
Salvatorii Animalelor: Veterinari la tara
– din 2 iulie, in fiecare zi de vineri de la ora 19. Doctorii Hodges si Ferguson ne vor arata spitalul veterinar Critter Fixer din sudul Atlantei. Acest spital este condus de cei 2 doctori veterinari si impreuna cu ajutoarele lor cei 2 ingrijesc peste 20.000 de pacienti.

Intamplari hazli cu animale – din 28 iulie, in fiecare zi de miercuri, de la ora 19. Aceasta emisiune este prezentata de Alfonso Ribeiro si prezinta o serie de filmulete hazli cu animale de companie si animale salbatice.

Sharkfest si alte documentare pe National Geographic
Sharkfest
– in fiecare zi de sambata si duminica de la ora 19. Acest calup de documentare  va fi difuzat in premiera. Programul va contine 27 de documentare cu si despre rechini si va fi difuzata din 3 iulie, de la ora 19.

Posturile National Geographic si National Geographic Wild se afla in grilele de baza ale operatorilor de caplu, iptv si dth din tara nastra. Printre acesti operatori vom enumera Vodafone, Digi, Telekom, Orange (reteaua telekom), Focus Sat si Ines. Aceste posturi lipsesc din grilele operatorilor Orange (retea proprie de cablu si dth) si FreeSat dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.