Exploziv TV se inchide fiind inlocuit cu Monitor TV
Televiziunea locala Exploziv TV se inchide si este inlocuita (momentan in online) cu Monitor TV. Schimbarea a fost anuntata de Cezar Filip printr-un clip publicat pe pagina oficiala Monitor TV (pagina Facebook denumita in trecut Exploziv TV), reprezentantul postului a mentionat urmatoarele:

„Dupa cateva saptamani de pauza, care practic marcheaza incheierea unui capitol, Exploziv TV, de luni va invit sa deschidem impreuna un nou capitol. Monitor TV, o televiziune online pe care v-o propunem si pe care incercam sa o realizam alaturi de mare parte din echipa de la Exploziv TV. E vorba de o mana de jurnalisti care au decis sa porneasca singuri pe drum din motive care n-o sa le comentam acum.

Insa, va spuneam, Exploziv TV este un capitol inchis, dar, pentru ca vrem in continuare sa ne facem meseria, aceea de jurnalisti, si pentru ca nu vrem sa facem compromisuri cand vine vorba despre continutul editorial, incercam sa mergem mai departe cu Monitor TV.

In ceea ce ma priveste, am sa incerc sa va dau intalnire in fiecare dimineata de la aceeasi ora 08:00 cu aceeasi emisiune, Revista presei… altfel, emisiunea in care va voi spune ceea ce spun ziarele, dar mai ales ceea ce nu scriu, in acelasi format, cu invitati, speram noi, cel mai bine alesi din mediul administrativ si politic, si cu subiectele pe care ni le punem pe tava, trebuie sa spunem, presa locala, impreuna sa le comentam, impreuna sa incercam sa intelegem ceea ce este dincolo de ceea ce scriu ziarele.

Despre capitolul incheiat, Exploziv TV, va spuneam, n-am sa va zic prea multe, insa sper sa avem o istorie lunga legata de noul capitol. De luni, de la ora 08, ne putem intalni asadar pe monitortv.ro si pe pagina de Facebook, fosta Exploziv si noua Monitor TV.

Exploziv TV se inchide fiind inlocuit cu Monitor TV

Sigur ca acest proiect, in care va spuneam, am deosebita placere sa ii am alaturi pe mare majoritate a celor care au fost in echipa redactionala Exploziv TV, in acest capitol, este unul ambitios spunem noi, altii ne-au zis ca este unul care frizeaza inconstienta, mai ales in aceste vremuri. Incercam sa ne autofinantam, sa gasim linia de mijloc, si sa facem jurnalism de calitate fara a avea in spate vreun finantator, vreun patron, doar o mana de jurnalisti care incearca sa-si faca datoria.

Acesta este noul proiect, nu stim daca vom reusi, dar mizam pe ajutorul dumneavoastra si va promitem ceea ce v-am promis de la bun inceput si credem noi ca ne-am tinut de cuvant, corectitudine, echidistanta si niciun compromis cand vine vorba de jurnalism.

Asadar, luni, de la ora 08, va invitam sa ne fiti alaturi la prima editie a emisiunii Revista presei… altfel dar, de data aceasta, pe Monitor TV. Va astept luni, de la ora 08.”

Momentan, Monitor TV va emite online, vom vedea in sedintele urmatoare CNA ce se va intampla cu licenta audiovizuala Exploziv TV.

Exploziv TV are licenta regionala (din mai 2020, pana atunci era locala) si putea fi receptionat in judetul Neamt iar in decembrie 2021 a fost introdus in grila digitala de cablu RCS & RDS (Digi).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII