F1 vor transmite gratuit Eifel Grand Prix pe Youtube
Formula 1 va transmite gratuit, in premiera, Eifel Grand Prix in urma unui parteneriat cu Youtube, anunta reprezentantii F1 pe site-ul oficial. Tarile din care se vor putea viziona transmisiunile sunt Germania, Elvetia, Olanda, Belgia, Norvegia, Suedia si Danemarca.

Fanii F1 vor putea viziona gratuit pe Youtube totul de la sesiunile de pregatire la calificari si toate cursele live din Nurburgring in perioada 9-11 octombrie 2020. Parteneriatul dintre F1 si Youtube va permite fanilor sa vizioneze live, gratuit, cursele pe canalul oficial Youtube Formula 1.

Acest parteneriat imbunatateste relatia dintre F1 si Youtube, care a crescut in ultimii ani, aducand continut mai bogat si mai interesant precum reluari F1 mai lungi, reactii prin radio si analize ale expertilor F1, crescand vizionarea acestei competitii cu pana la 130% in fiecare an. F1 are o comunitate foarte mare pe Youtube, avand aproximativ 3.98 milioane de abonati.

Youtube este de asemenea de ceva timp hub-ul online al comunitatii F1 oferind continut de calitate. Avand in vedere ca oamenii au stat din ce in ce mai mult acasa in ultima jumatate de an, se constata o migrare a fanilor F1 in mediul online, observand o crestere substantiala a vizitatorilor Youtube (timpul de vizionare al continutului live a crescut la nivel global cu peste 250% in perioada 11 martie – 10 aprilie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut).

F1 vor transmite gratuit Eifel Grand Prix pe Youtube

Soferii Formula 1 au devenit de asemenea creatori de continut Youtube, precum Nico Rosber, Max Verstappen si Lando Norris care incarca periodic videoclipuri pe canalele lor Youtube, oferind fanilor detalii video din viata lor.

Desi Romania nu se afla printre tarile din care se poate viziona live F1 in perioada 9-11 octombrie, persoanele interesate pot utiliza un VPN pentru rutarea traficului prin una din tarile mentionate, astfel incat sa putem viziona F1 live. Astfel de servicii VPN sunt disponibile de regula cu plata insa exista si gratuite care ofera o cantitate limitata de trafic in fiecare luna. Daca aveti nevoie de asistenta in acest sens, lasati un comentariu mai jos si vom incerca sa va ajutam.

Sezonul Formula 1 2020 se poate vedea pe Digi, Look si Telekom.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Un vpn bun pe care vi-l recomand este windscribe.Are 10 gb pe lună.Mai mult decât multe pe varianta gratuită.Puteți să-l descărcați de pe linkul următor:
    *******