Licenta posturilor Bollywood a fost prelungita
In cursul sedintei CNA de astazi, 2 februarie, a fost aprobata solicitarea venita din partea societatii ISG TV SRL privind prelungirea licentei audiovizuale a serviciului de programe Bollywood TV, cu canalele secundare Bollywood TV Film, Bollywood Classic si Bollyshow.

Licenta urma sa expire pe 21 februarie 2021 si a fost prelungita pe 9 ani. De asemenea, compania a solicitat si modificarea structurii serviciului de programe dupa cum urmeaza:

  • Productia proprie scade de la 20% la 10%
  • Productiile audiovizuale ale altor producatori cresc de la 80% la 90%

In ceea ce priveste structura estimativa a grilei pe tipuri de programe, se fac urmatoarele modificari:
Programele de informare scad de la 10% la 5%
Programele educative scad de la 10% la 2%
Programele culturale scad de la 20% la 10%

IGS TV SRL este detinuta de Elazar Gilad (36%), Zamfirescu Noemi Gabriela (28%) si Shimpshon Shai (36%) si ale trei licente audiovizuale pentru programele Bollywood Classic, Bollywood Film si Asia TV.

Licenta posturilor Bollywood a fost prelungita
Reprezentantul posturilor Bollywood, Ionut Samoila, a mentionat in sedinta CNA ca Bollywood a avut un succes remarcabil in ultimii ani, fapt dovedit de sondaje si audiente, fiind in primele 10 canale de entertainment din Romania.

Dorina Rusu, membra CNA, a solicitat clarificari privind modificarea grilei de programe iar Ionut Samoila a raspuns ca, din cauza crizei sanitare care a afectat si India, procentul filmarilor au scazut drastic, motiv pentru care au fost reduse procentele de productii proprii, existand posibilitatea sa se revina asupra acestor procente din vara.

Radu Herjeu, membru CNA, a intrebat ce legatura au productiile europene cu posturile Bollywood, raspunsul primit de la Ionut Samoila fiind ca filmele difuzate de Bollywood nu sunt neaparat aceleasi productii din piata indiana, fiind si productii filmate in Europa.

Posturile sunt cu difuzare nationala iar formatul licentei este SD si HD.
Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Reamintim ca Ionut Samoila a primit recent aprobarea CNA pentru un nou canal de televiziune, Life Style TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Vreau Bollywood Classic pe Digi satelit, canalul ăla difuzează filme clasice celebre :Vagabondul, Articolul 420,Lanțul amintirilor, etc. Cel mai bun canal de filme indiene a fost Boom Indian.