Facebook introduce noi insigne (badges)

Facebook introduce noi insigne (badges) la aproape un an de la lansarea insignelor, acele mici imagini/denumiri care apar in sectiunea comentariilor unui grup Facebook sau a unei pagini.

Ecusoanele disponibile pana acum 2 zile sunt:

  • Fan activ (Top fan);
  • Admin;
  • Moderator;
  • Rising Star;
  • Membru nou (New member);
  • Visual Storyteller;
  • Conversation starter;
  • Founding member;

Scopul ecusoanelor este de a incuraja interactiunea utilizatorilor cu postarile, de exemplu daca observi insigna Visual Storyteller asignata unui membru este posibil sa fi inclinat sa-i verifici si alte postari, in timp ce pentru insigna Rising Star esti motivat sa postezi din ce in ce mai mult. De asemenea, insignele Facebook reprezinta o metoda foarte buna prin care administratorii grupurilor/paginilor Facebook sa inteleaga mai bine tipul/categoriile fanilor activi. Avand in vedere noile modificari, aceste metode de incurajare a utilizatorilor Facebook prin insigne dau rezultate considerand ca Facebook a introdus insigne noi.

De pe 24 august 2019, Facebook pune la dispozitie si urmatoarele insigne (badges):
-Aniversary Follower;
-Urmaritor (Follower);
-Milestone Follower;
Facebook introduce noi insigne1

De asemenea, daca un utilizator are doua insigne (exemplu: Top Fan + Follower) vom avea afisata o singura insigna alaturi de care vom avea simbolul „+” astfel incat daca apasam pe „+” vom putea vedea si cea de-a doua insigna.

Toate aceste insigne pot avea si alte scopuri, de exemplu in luna iunie 2019 Facebook a pus la dispozitie noi metode de a interactiona doar cu o anumita categorie de audienta (Top Fan) pentru paginile cu mai mult de 10.000 de urmaritori scopul acestei optiuni fiind de a concentra anumite postari catre categoriile interesate de acea persoana, in acest fel marind numarul de reach-uri. Aceste insigne lansate recent pot avea scopuri asemanatoare, posibil pentru pagini mari cu multi urmaritori, putand fi metode de a utiliza aceste segmente diferite de audienta pentru a ajunge anumite postari doar la aceste categorii de utilizatori.

Momentan cei de la Facebook nu au publicat niciun anunt in acest sens insa este interesat de vazut ce se va intampla in continuare cu aceste insigne si daca vor mai fi disponibile si altele in afara de cele de care putem beneficia in prezent.

Voi ce parere aveti despre noile insigne lansate de catre Facebook? De cand au fost introduse insignele Facebook sunteti motivati sa lasati mai multe postari/comentarii?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII