Saptamana rechinilor la Discovery Channel
Postul de televiziune Discovery Channel anunta ca va difuza si in Romania un eveniment asteptat si apreciat in Statele Unite ale Americii. Evenumentul se numeste Shark Week 2023 / Saptamana rechinilor.

Saptamana rechinilor incepe din 24 iulie la Discovery Channel si va fi prezentat de actorul Jason Momoa, un mare iubitor al rechinilor. In cadrul acestui program, Discovery Channel va difuza documentare in premiera despre rechini si viata lor. Iata cateva documentare despre rechini pe care le puteti urmari in cadrul programului Saptamana rechinilor de la Discovery Channel.

Rechini din abis: Lumi noi si stranii – In Africa de Sud traiesc cele mai bizare si neobisnuite specii de rechini. Aceste specii au o infatisare stranie si un comportament nemaiintalnit la alte specii. Astfel, biologul Forrest Galante, specialist in biologie salbatica, va explora cele mai interesante locuri, cum ar fi: paduri de alge fantastice si adancuri oceanice neexplorate de om, totul pentru a urmari si studia aceste specii de rechinii.

Saptamana rechinilor la Discovery Channel

Monstrul cu cap de ciocan: Instincte ucigase. Rechinul cu cap de ciocan este una dintre cele mai interesante si cele mai mari speci de rechini. Specia rechinilor cu cap de ciocan poate ajunge la dimensiuni monstruoase pentru ca acestia mananca si alte specii de rechini. Pentru a demonstra ca teoria sa conform careia rechinii cu cap de ciocan ajung la dimensiuni mari pentru ca mananca alte specii de rechini, doctorul Tristan Guttige doreste sa obtina monstre de tesut de la rechinii cu cap de ciocan, una dintre cele mai periculoase specii de rechini.

Marele Alb contra megalodon. Meg o specie de rechin care in trecut era considerata cea mai periculoasa specie, care masura 15 metri, cantarea 60 de tone si putea devora o balena ucigasa fara sa depuna un efort considerabil. Acesta a fost devansat de varul sau, marele rechin alb. Noile dovezi arata ca specia de rechini albi a ajutat la disparitia rechinilor din specia megalodon.

Dupa ce urmaresc programul Saptamana rechinilor, fanii actorului Jason Momoa il pot urmari si in filmul artistic Aquaman si Regatul pierdut care va intra in cinematografe in luna decembrie a acestui an.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.