Miniseria NOX incepe la Focus Sat TV
Televiziunea operatorului Focus Sat va difuza de saptamana aceasta o noua productie Canal+ Création Originale, o miniserie franceza numita NOX (2018), creata de Fred Cavayé (The Next Three Days – 2010, Point Blank – 2010).

Serialul NOX este un thriller, o cursa impotriva timpului a carui actiune se desfasoara in zonele subterane pline de cadavre ale Parisului.

Julie Susini este agenta in cadrul unei sectii speciale ale politiei franceze si impreuna cu echipa ei este pe urmele unor jefuitori care folosesc tunelurile subterane situate sub strazile Parisului pentru a scapa in urma jafurilor. Insa, atunci cand Julie se apropie sa ii prinda, ea dispare iar toate indiciile arata ca se pierde in zonele subterane, ceea ce poate fi o problema mare avand in vedere ca sistemul subteran din Paris are peste 300 de kilometri de tuneluri si catacombe.

Operatiunile de cautare vor fi conduse de Catherine, mama lui Julie, o politista pensionata care face echipa cu partenerul fiicei sale, Raphael. Catherine va trebui sa faca fata cautarii lui Julie in tuneluri intunecate, pline de cadavre si foarte intinse. De asemenea, Raphael va trebui sa treaca peste gandul de vinovatie in ceea ce priveste disparitia partenerei sale.

In miniseria NOX vom vedea actorii Nathalie Baye (Catch Me If You Can – 2002, Laurence Anyways – 2012), Malik Zidi (Oxygen – 2021, Water Drops on Burning Rocks – 2000), Maïwenn (High Tension – 2003, Polisse – 2011), Frédéric Pierrot (a jucat alaturi de Maïwenn in Polisse), Damien Chapelle (Planetarium – 2016), Xavier Robic (Inhuman Resources – 2020) si altii.

Miniseria NOX incepe la Focus Sat TV

Focus Sat TV va difuza miniseria NOX de joi, 4 noiembrie 2021, de la ora 21:30, urmand sa fie difuzat cate un episod in fiecare zi de luni si joi. Aceasta productie are un singur sezon format din 6 episoade.
Pe IMDb are 417 recenzii, rezultand nota 6.6.

Reamintim ca ultima productie originala Canal+ difuzata de Focus Sat TV este Paris Police 1900.
Voi ce parere aveti despre serialul NOX? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.