Tom Jones – miniserie romantica la Epic Drama

Epic Drama va difuza din 1 noiembrie un miniserial care are la baza o poveste romantica clasica. Productia se numeste Tom Jones (2023) si va fi difuzata din 1 noiembrie, in fiecare seara de miercuri, de la ora 22. Acest miniserial va fi difuzat pana pe 22 noiembrie.

Tom Jones este facut dupa romanul The History of Tom Jones scris de Henry Fielding in 1749. Tom Jones (Solly McLeod) a fost abandonat la nastere de parintii sai, el a fost luat de la orfelinat de catre domnul Allworthy (James Fleet). Jones a crescut mare devenind un barbat manierat, educat si chipes, cu lipici la femei. Tom o intalneste pe frumoasa Sophia Western (Sophie Wilde), o tanara frumoasa care provine dintr-o familie bogata.

Intre cei doi tineri exista o chimie imediata si se indragostesc unul de celalalt chiar daca ei provin din lumi opuse, Tom un baiat adoptat iar Sophia dintr-o familie bogata care are un anumit rang. Cel care se opune vehement acestei relatii va fi tatal Sophiei, domnul Squire (Alun Armstrong), care doreste sa isi marite fata cu o persoana de acelasi rang social. Vazand ca tatal ei nu o lasa sa fie fericita, Sophia doreste si planuieste sa fuga cu tanarul Tom insa acesta nu prea ar dori sa se dedice unei singure femei.

Tom Jones – miniserie romantica la Epic Drama

Miniseria Tom Jones este o poveste romantica de dragoste in care personajele principale vor trece prin mai multe situatii pana ce vor reusi sa fie fericiti. Distributia serialului este una plina de actori tineri. Pe Solly McLeod cinefilii l-au vazut jucand in serialul Casa Dragonului, un serial marca HBO. Pe Sophie Wilde o putem urmari si in serialul Totul acum, disponibil pe Netflix. Alun Amstrong a mai jucat in filme ca Mumia revine, Van Helsing, Legenda calaretului fara cap si altele.

Tom Jones are un sezon format din 4 episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 5,3.
Epic Drama apartine companiei Viasat World si are licenta tematica – filme si seriale de epoca. Epic Drama se afla in grilele celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.