Telenovela Marimar – difuzata de Happy Channel
„Marimar” este un serial mexican de tip telenovela care a fost lansat in Mexic in anul 1994, iar mai apoi a fost lansat in Romania, la sfarsitul anului 1997. Serialul face parte din trilogia de telenovele „Maria” (Maria Mercedes, Marimar si Maria la del Barrio), iar in rolurile principale ii intalnim pe actorii: Thalia care interpreteaza rolul Marimar Perez si Eduardo Capetilo care interpreteaza rolul Sergio Santibanez. In toate telenovelele care alcatuiesc trilogia „Maria”, Thalia a interpretat rolurile principale si anume: Maria Mercedes, Marimar si Maria la del Barrio.

Inca de la lansare, telenovela „Marimar” s-a bucurat de un real succes, iar astazi este difuzata din nou pe postul de televiziune Happy Channel, Thalia fiind printre cele mai cunoscute actrite de telenovele in Romania.

Programul de difuzare este:
– Sambata de la 07:45 la 10:00
– Duminica de la 07:45 la 09:45.

Serialul poate fi vizionat si in reluare, in cursul saptamanii, de luni pana joi in intervalul orar 06:45- 07:45.

Telenovela „Marimar” se incadreaza la genurile: drama si romantism, iar nota obtinuta pe IMDb este 6.5 din 1066 de recenzii.

Povestea serialului ii surprinde in rolurile principale pe Marinar Perez (Thalia), o fata saraca care traieste impreuna cu bunicii intr-o coliba pe plaja de langa ocean, a carei mama a murit, iar tatal nu a cunoscut-o niciodata. Ea se indragosteste de Sergio Santibanez (Eduardo Capetilo), fiul unui fermier bogat cu care se casatoreste. Marimar nu duce o viata linistita dupa casatorie din cauza mamei vitrege a lui Sergio care o injoseste si o sfideaza de fiecare data cand are ocazia.

Telenovela Marimar – difuzata de Happy Channel

Din distributia serialului mai fac parte actorii: Chantal Andere (joaca rolul Angelica Santibanej si a jucat in seriale precum: La otra – 2002, Predestinati – 2009, Amor real – 2003), Alfonso Iturralde (interpreteaza rolul Renato Santibanez), Rafael del Villar (Chuy Lopez), Frances Ondiviela ( Brenda Icaza), Kenia Gazcon (Antonieta Narvaez), Rene Munoz, Daniel Gauvry, Carlos Becerril, etc. (lista completa este disponibila pe IMDb).

Actiunea serialului se desfasoara pe parcursul a 75 de episode cu o durata medie de difuzare de 45 deminute. Cum decurge relatia celor doi, care sunt intrigile si ce intorsatura iau lucrurile puteti vedea urmarind serialul difuzat de Happy Channel.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Cine stă să îl urmărească dimineața. La ora aia oamenii se pregătesc să meargă la lucru, unii mai dorm, trebuia difuzat mai spre seară. Interesant serialul, e vechi, frumos dar la ora aia 0 audienta.