Columna TV si Ploiesti TV in grila digitala Digi
Televiziunile Columna TV si Ploiesti TV au fost introduse recent in grilele digitale in anumite zone in reteaua Digi Romania (RCS & RDS).

Ploiesti TV a fost introdus in grila digitala de cablu a judetului Prahova pe pozitia 144 iar Columna TV a fost introdus in Bucuresti, Ilfov, Prahova si Dambovita. In Bucuresti, Ilfov si Dambovita a fost introdus recent si MDI TV, despre care am mentionat intr-un articol publicat separat.

Digi a introdus si alte posturi locale/regionale in unele zone, printre care putem mentiona Job TV, VP-TV, Bit TV, Actualitatea TV, Super TV, Curier TV, Arges TV sau Tezaur TV.

Columna TV are licenta audiovizuala cu tematica generalista iar acoperirea este regionala (emite in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Prahova, Arges, Giurgiu, Calarasi si Ialomita).
Licenta este detinuta de Columna Film Studio iar sediul televiziunii este in Targoviste.

Columna TV emite 24/24 de ore, emisiunile difuzate sunt informative, de divertisment, educative, culturale si religioase, printre care putem mentiona Clubul Victoriosilor, Punctul pe I, Sport Show, Aventura TV, Un strop de cultura, Viata si sanatatea, Noi si cerul, Sa fii tanar, Riposta, Banca de talente, Fata in fata sauPe-un picior de plai.

Columna TV si Ploiesti TV in grila digitala Digi

Ploiesti TV este televiziunea de stiri a judetului Prahova si difuzeaza emisiuni precum A IV-a putere, Neconventional sau Time Alert iar anumite editii pot fi vizionate si online pe site-ul oficial republikanews[punct]ro.
Ploiesti TV a fost lansat ca inlocuitor al postului Alpha TV in 2013.

Prin aceste modificari, Digi continua introducerea posturilor locale/regionale in grilele digitale din anumite zone, recent fiind efectuate mai multe astfel de modificari.
In ceea ce priveste grila digitala nationala, recent a fost introdusa televiziunea de manele Balcan Music TV.

Voi ce parere aveti despre Ploiesti TV si Columna TV? Lasati un comentariu mai jos.

Update 19.11.2021: Columna TV a intrat si in grila digitala de cablu a judetului Teleorman;

Update 20.11.2021: Columna TV a intrat si in grila digitala a judetului Calarasi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

  1. Când o sa intra Ploiești TV și in grila Digi din celălalte județe de exemplu: Brașov, Ilfov, Harghita, Sibiu și Dâmbovița????????