Familia Durrell – premiera TVR 1
TVR 1 va difuza serialul Familia Durrell (The Durrells – 2016), inspirat din viata reala a familiei Durrell. Serialul din Regatul Unit a fost filmat in Corfu, Grecia si este realizat dupa trilogia autobiografica a lui Gerald Durrell. Scenariul este realizat de Simon Nye (Flushed Away – 2006) si regizat de Steve Barron si Roger Goldby.

Louisa Durrell este o femeie nascuta in India aflata sub ocupare britanica. In 1953, viata Louisei se destrama. Sotul ei a murit cu cativa ani in urma, avea probleme financiare si copii problematici. Brusc, ia decizia sa se mute din Bournemouth in Corfu iar problemele apar cand acestia incearca sa se adapteze, cu atat mai mult cu cat afla ca pe insula nu este electricitate inca.

Insa, Corfu se dovedeste a fi ieftin, un paradis, iar familia Durrell va face un pas important ce va duce la schimbarea vietii lor.

Primul episod o prezinta pe Louisa Durrell, o mama din Bournemouth care decide sa se mute cu familia sa problematica in Corfu, o insula din Grecia. Insa, ea afla curand ca viata pe insula vine cu alte probleme.

Din distributia serialului fac parte actorii Keeley Hawes (a fost nominalizata la 3 premii BAFTA, unul fiind pentru rolul din In numele legii, serial difuzat in prezent de TVR 2), Josh O’Connor (a castigat un premiu Emmy cu rolul din The Crown), Milo Parker (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children – 2016, Mr. Holmes – 2015), Daisy Waterstone (Testament of Youth – 2014, The Capture – 2019), Callum Woodhouse si altii.

Familia Durrell – premiera TVR 1

Serialul Familia Durrell a fost difuzat in Marea Britanie intre 2016 si 2019, ajungand la 4 sezoane si 26 de episoade. Pe IMDb a obtinut o nota foarte buna, 8.2 din aproximativ 12.000 de recenzii. A fost nominalizat la 4 premii BAFTA.

TVR 1 va difuza Familia Durrell din 3 aprilie, de luni pana joi, de la ora 18:00, urmand sa inlocuiasca Clanul Kennedy.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos.

Update 25.04.2023: Din 1 mai 2023, TVR 1 va difuza Familia Durrell de la ora 17:00; De la ora 18:00 se va difuza noua emisiune Care pe care;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII